Η Παναχαϊκή όρισε τη Γενική Συνέλευση των μετόχων για το Σάββατο (20/11) – Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ για το θάνατο του Τάκη Καλιακούδα

Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη, αλλά η προσοχή είναι στραμμένη και στη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί για το Σάββατο (24/11).

Η διοίκηση της Παναχαϊκής είχε προγραμματίσει αρχικά τη Γ.Σ. για την Τρίτη (20/11), αλλά πολλοί μέτοχοι δεν μπορούσαν να παραστούν και έτσι εστάλησαν προσκλήσεις για το Σάββατο (24/11), οπότε θα συζητηθούν οι εξελίξεις και η πορεία των συζητήσεων με την «Capelli Sport».

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Τάκη Καλιακούδα, ο οποίος ήταν από τους πρώτους μεγαλομετόχους και πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» τη σεζόν 1982-83. Σε αυτή ανέφερε:

Η μεγάλη οικογένεια της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ πενθεί. Η μεγάλη οικογένεια της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ από σήμερα είναι φτωχότερη, μετά τον θάνατο του Τάκη Καλιακούδα.

Ο εκλιπών ήταν μεγάλος εργάτης και παράγοντας της Παναχαϊκής. Ήταν από τους πρώτους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ και Πρόεδρος της, την περίοδο 1982-83. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής την περίοδο 1991-98.

Στην οικογένεια και τους οικείους του, η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια».