Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου χαφ

Σε μία ακόμη έμπειρη λύση προχώρησε η Παναχαϊκή. Ο λόγος για τον Λευτέρη Ιντζόγλου, ο οποίος πήγε στην Πάτρα και υπέγραψε τη Δευτέρα (26/8).

Ήταν γνωστό ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα εδώ και κάποιες μέρες. Απέμεναν μόνο τα τυπικά. Έγινε και αυτό και ο Ιντζόγλου αποτελεί επίσημα παίκτη των Πατρινών.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Ιντζόγλου.

Με τον Λευτέρη Ιντζόγλου υπήρξε εδώ και αρκετές μέρες καταρχήν συμφωνία και την Δευτέρα (26/8) ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

Στη συνέχεια ο 32χρονος χαφ δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέλος της Παναχαϊκής. Ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο και είμαι πεπεισμένος ότι με σκληρή δουλειά από όλους μας, στο τέλος της χρόνιας θα χαμογελάσουμε. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Μετά την απόκτηση του άλλοτε παίκτη του Ηρακλή και του Άρη οι «ροσονέρι» καλούνται να κλείσουν άλλα δύο κενά στο ρόστερ τους. Το ένα είναι του φορ. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος φαίνεται πως θα επιστρέψει στον Άρη και αυτό αναγκάζει την Παναχαϊκή να στραφεί αλλού. Συνεχίζεται η αναζήτηση και για έναν κεντρικό αμυντικό. Εξετάζονται και λύσεις από το εξωτερικό, όπως μία ενός Σέρβου.