ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: Κάθε μέρα και από έναν…

Σίγουρα τρεις, μπορεί και τέσσερις...

Παναχαϊκή
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναχαϊκή: Σίγουρα τρεις, μπορεί και τέσσερις, ίσως και πέντε προσθήκες να ανακοινώσουν την εβδομάδα που έρχεται οι Αχαιοί.

Παναχαϊκή: Πρώτη η μεταγραφή… αεροδρομίου, ο Χρήστος Αραβίδης που θα ανακοινωθεί αύριο Δευτέρα με τον πρόεδρο Χρήστο Μπάρλο. Δικαιωματικά, αφού ο πρόεδρος τον έπεισε να κατέβει κατηγορία και να μετακομίσει στη Πάτρα.

Την Τρίτη θα ανακοινωθεί ο Αλμπερτ Μπρους. Ο Γκανέζος μέσος, σε εποχή κορωνοϊου και κρίσης αποκτήθηκε με μεταγραφή. Οι πατρίνοι πλήρωσαν για να τον πάρουν από τον Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Λαμία: Δικός της ο Ζιούλης…

Ο τελευταίος μέχρι τον επόμενο σίγουρο, είναι ο Αργεντίνος Μάουρο Εζεκίελ Τσερούτι. Πιθανότατα πάει για Τετάρτη ή Πέμπτη αφού στην ΠΑΕ περιμένουν κάποια έγγραφα για να τελειώσει και τυπικά η υπόθεση. Και οι τρεις βρίσκονται στη Πάτρα.

Από κει και πέρα, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν μέσα στην εβδομάδα άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Απόστολος Σκόνδρας. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει δεχθεί πρόταση που δύσκολα θα την αρνηθεί. Διετες συμβόλαιο με απολαβές που θα φτάσουν τις 100 χιλιάδες ευρώ!

Exit mobile version