Παναιτωλικός Μπελεβώνης

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέει ο λαός μας και η ατάκα αυτή ταιριάζει γάντι στον Παναιτωλικό. Από πολύ νωρίς μπορούσε κανείς να διαπιστώσει πως η φετινή σεζόν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνον με τις επιλογές του καλοκαιριού. Πλέον ο στόχος είναι η παραμονή. Ο Μάκης Μπελεβώνης μιλώντας στην ΕΡΤ αποτύπωσε ξεκάθαρα...

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέει ο λαός μας και η ατάκα αυτή ταιριάζει γάντι στον Παναιτωλικό. Από πολύ νωρίς μπορούσε κανείς να διαπιστώσει πως η φετινή σεζόν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνον με τις επιλογές του καλοκαιριού. Πλέον ο στόχος είναι η παραμονή.

Ο Μάκης Μπελεβώνης μιλώντας στην ΕΡΤ αποτύπωσε ξεκάθαρα το πώς αντιμετωπίζουν στο Αγρίνιο τα ματς που έρχονται για τα πλέι άουτ.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε με τους παίκτες είναι το ψυχολογικό. Ολο αυτό το διάστημα ακολούθησαν τις εντολές των προπονητών. Θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Είναι μία μάχη για εμάς, ώστε να μην δώσουμε μπαράζ ή πέσουμε», ανέφερε ο πρόεδρος των «κυανοκίτρινων».

Εν τω μεταξύ, ο Παναιτωλικός προετοιμάζεται και για τον τηλεμαραθώνιο που θα διοργανώσει την επόμενη Κυριακή (31/5), με σκοπό να ενισχύσει τις δομές υγείας της Αιτωλοακαρνανίας. Επ’ αυτού ο Μπελεβώνης είπε: «Αφορμή για τον τηλεμαραθώνιο στάθηκε η πρόσφατη επίσκεψή μας στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου προσφέραμε υλικό. Εκεί συζητήσαμε με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και είδαμε πως υπάρχει έλλειψη σε υλικό. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να προσφέρουμε όλοι. Η πολιτεία το κάνει, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας. Εκτός από τον τηλεμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον τοπικό σταθμό Αχελώος TV, θα υπάρξει και αιμοδοσία. Υπάρχει αποδοχή από όλους στον νομό».