ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κωστούλας: «Aν εφαρμόσουμε ότι υπάρχει γραπτό, θα αποφύγουμε το Grexit»

O Φώτης Κωστούλας έκανε αναλυτικές δηλώσεις σε ραδιόφωνο του Αγρινίου και αναφέρθηκε στις εξελίξεις σχετικά με το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το ενδεχόμενο Grexit. Aναλυτικά όσα επεσήμανε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας στο AgrinioWebRadio:  Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: Εμείς υπογράψαμε το χαρτί του κυρίου Βασιλειάδη. Δεν συμφωνούσαμε σε όλα απόλυτα, αλλά προτιμούσαμε να ξεκινήσει...
Κωστούλας: «Aν εφαρμόσουμε ότι υπάρχει γραπτό, θα αποφύγουμε το Grexit»

O Φώτης Κωστούλας έκανε αναλυτικές δηλώσεις σε ραδιόφωνο του Αγρινίου και αναφέρθηκε στις εξελίξεις σχετικά με το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το ενδεχόμενο Grexit.

Aναλυτικά όσα επεσήμανε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας στο AgrinioWebRadio:

 Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: Εμείς υπογράψαμε το χαρτί του κυρίου Βασιλειάδη. Δεν συμφωνούσαμε σε όλα απόλυτα, αλλά προτιμούσαμε να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, Εχουμε τη δυνατότητα σύμφωνα και με τα δεύτερη επιστολή του Υφυπουργού, να συζητήσουμε ξανά και να βρούμε λύσεις για την επόμενη σεζόν. Δεν έπρεπε να υπάρξει διακοπή.

Για το Grexit: Δεν ξέρω πως σκέφτεται η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ. Αν εφαρμόσουμε τις ποινές που υπάρχουν, δεν θα χρειαστεί το Grexit. Υπάρχουν πολλοί παράγραφοι στον πειθαρχικό κώδικα που καλύπτουν τα πάντα όσα συμβαίνουν. Αν εφαρμόσουμε ότι υπάρχει γραπτό, θα το αποφύγουμε και θα έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα. Πολλά από όσα ζήτησε ο κύριος Βασιλειάδης, υπάρχουν ήδη στον πειθαρχικό κώδικα, αλλά έγιναν πιο αυστηρές οι ποινές. Πρέπει να εφαρμόζουμε τον πειθαρχικό κώδικα που υπάρχει και όχι κατά περίπτωση. Να ισχύει για όλες τις ομάδες και τους παράγοντες.

Για τις αλλαγές: Στόχος μας είναι να αλλάξει το ποδόσφαιρο.

Για τις αδειοδοτήσεις: Δεν τροποποιήσαμε τον πειθαρχικό κώδικα. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Κρατήσαμε τον ίδιο,. Δεν ψηφίσαμε να τον αλλάξουμε.  Ο Παναιτωλικός έχει δώσει μάχες ώστε να τροποποιηθεί ο συγκεκριμένος κανονισμός, ώστε να υπάρχουν ποινές σε ομάδες που δεν εναρμονίζονται με τους κανονισμούς. Εχει αλλάξει αυτό ακόμη και μέσα στη σεζόν. Τότε που πέσαμε εμείς κατηγορία, δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί από άλλες ομάδες και παράνομα έγινε αυτή η αλλαγή μέσα στη σεζόν. Με εκείνη την ηγεσία της ΕΠΟ…όλα γίνονταν. Εγώ δεν έχω κάτι ενάντια σε κάποια ομάδα. Ούτε και στον Παναθηναϊκό. Σημασία έχει να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλες τις ομάδες.  Αν πέσουν κάποιες ομάδες, τότε θα ανέβουν από την Football League. Μέχρι και την 6η ομάδα, αρκεί βέβαια να έχουν δυνατότητα αδειοδότησης.

Για τα τηλεοπτικά: Είμαστε σε συζητήσεις με ομάδες και κανάλια, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Αν δεν συμφωνήσουμε, θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι θα συμβεί. Θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου.

Για τα αγωνιστικά: Είχαμε ατυχίες, λίγες φορές μας ευνόησε η τύχη φέτος, ενώ είχαμε και κακές διαιτησίες. Δεν τα ρίχνω όλα εκεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς και να ήμασταν κοντά στην πεντάδα. Τώρα είναι δύσκολο. Κάναμε μία κοιλιά που δεν μπορώ να την εξηγήσω. Αλλη λύση δεν υπάρχει, εκτός από το να παλεύουμε συνεχώς.

Για τον Δέλλα: Υπάρχουν σκέψεις να συνεχίσουμε μαζί και από τις δύο πλευρές. Εχει γίνει μία συζήτηση σε γενικές γραμμές.

Για τις ανανεώσεις: Ακόμη δεν έχουμε πλήρη εικόνα για το πώς θα προχωρήσουμε. Εχει να κάνει και με το οικονομικό πακέτο.  Εχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και έχουμε τον πρώτο λογο (σ.σ. για τον Ρόσα συγκεκριμένα).

Για τον κόσμο: Χαίρομαι που στηρίζει την ομάδα και δεν δίνει δικαιώματα όπως συμβαίνει αλλού. Και δεν είμαστε στο επίκεντρο με αρνητικά σχόλια. Εχουμε τους καλύτερους φιλάθλους και αυτό τιμά τους ίδιους, την ομάδα και φυσικά την πόλη μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κωστούλας: «Aν εφαρμόσουμε ότι υπάρχει γραπτό, θα αποφύγουμε το Grexit»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.