ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για Δέλλα

Ο «Κολοσσός» έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναιτωλικό και απομένει μόνο η επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τελειωμένη υπόθεση είναι πλέον το θέμα του προπονητή στον Παναιτωλικό, αφού ο Τραϊανός Δέλλας συμφώνησε να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και απλά απομένει η ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ.

Τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές συζήτησαν και ουσιαστικά επισφράγισαν τη συμφωνία τους. Την Πέμπτη (24/5) ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία των μικρών, μετά και το φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης και από την επόμενη μέρα τόσο ο Δέλλας όσο και οι υπόλοιποι αποχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους μεταγραφές.

Η διοίκηση είχε φροντίσει να δώσει τα χέρια με τον «Κολοσσό» πριν από την Πέμπτη και πλέον θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις, αφενός για την παραμονή του Δέλλα κι αφετέρου για τις ημερομηνίες που θα αρχίσει η προετοιμασία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πιο πιθανό είναι, η πρώτη συγκέντρωση να γίνει το Σαββατοκύριακο, 30/6 με 1/7, ώστε να γίνουν τα πρώτα εργομετρικά και τη Δευτέρα 2/7 να αρχίσουν οι προπονήσεις στην ομάδα.

Exit mobile version