ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός – Επιβεβαίωση Sportime: Κάτοικος Αγρινίου ο Γιάκολις

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportime, αφού ο Παναιτωλικός ανακοίνωση με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αντόνιο Γιάκολις. Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Κροάτη μεσοεπιθετικού, Αντόνιο Γιάκολις, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportime. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναιτωλικός: Ο Κωστούλας σε διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΠΑΕ Ο 28χρονος Κροάτης εξτρέμ φορούσε τη φανέλα...

Αντόνιο Γιάκολις Παναιτωλικός
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportime, αφού ο Παναιτωλικός ανακοίνωση με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αντόνιο Γιάκολις.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Κροάτη μεσοεπιθετικού, Αντόνιο Γιάκολις, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportime.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναιτωλικός: Ο Κωστούλας σε διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΠΑΕ

Ο 28χρονος Κροάτης εξτρέμ φορούσε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, καταγράφοντας 39 συμμετοχές και πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ, ενώ έχει εμπειρίew από το Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Κροάτης επιθετικός Αντόνιο Γιάκολις υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2021. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 92.

Exit mobile version