ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Παίζει τα ρέστα του για Λουτσιάνο ο Μπελεβώνης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Παναιτωλικός θεωρητικά από τη στιγμή που ο Μάκης Χάβος αποχώρησε. Φαίνεται, όμως, πως ο Μάκης Μπελεβώνης τον έχει βρει τον επόμενο. Τώρα ετοιμάζεται να δώσει τον… αγώνα του για να πείσει και τους υπόλοιπους. Έχει ήδη στρώσει το έδαφος, ενώ για τα μάτια του κόσμου έκανε και μία τυπική ερώτηση...
Παναιτωλικός: Παίζει τα ρέστα του για Λουτσιάνο ο Μπελεβώνης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Παναιτωλικός θεωρητικά από τη στιγμή που ο Μάκης Χάβος αποχώρησε. Φαίνεται, όμως, πως ο Μάκης Μπελεβώνης τον έχει βρει τον επόμενο.

Τώρα ετοιμάζεται να δώσει τον… αγώνα του για να πείσει και τους υπόλοιπους. Έχει ήδη στρώσει το έδαφος, ενώ για τα μάτια του κόσμου έκανε και μία τυπική ερώτηση στους αρχηγούς. Ενδεχομένως ακόμη και την Κυριακή (8/11) να γίνει μία σύσκεψη κορυφής στην ΠΑΕ Παναιτωλικός για το θέμα του προπονητή. Και εκεί ο πρόεδρος θα πει πως δεν χρειάζεται να ψάξει η ομάδα για άλλον, έχει προπονητή.

Ποιος είναι αυτός; Ο Λουτσιάνο φυσικά που μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ πήρε με τη βοήθεια της τύχης βαθμό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το αποκορύφωμα ήταν οι δηλώσεις που ακολούθησαν. Αυτές που τις άκουγες και νόμιζες ότι έχεις δει άλλο ματς.

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες κι εμείς και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν μοιρασμένο, αλλά και δίκαιο το αποτέλεσμα. Έχουμε αυτήν την πικρία πως θα μπορούσαμε κι εμείς να νικήσουμε και να φύγουμε με τους 3 βαθμούς» είπε μεταξύ άλλων ο «Λούτσι» και σε έκανε να σκέφτεσαι εάν πρέπει να ξαναδείς τον αγώνα σε επανάληψη μήπως σου ξέφυγαν οι φάσεις του Παναιτωλικού με τις οποίες θα έκανε το διπλό.

Είπε, όμως, και κάτι πιο σημαντικό. «Ελπίζω να πάρω την ευκαιρία». Τυχαίο το timing; Μάλλον όχι. Το θέμα είναι να πειστεί ο Φώτης Κωστούλας. Υπόθεση που έχει αναλάβει ο Μπελεβώνης με ακλόνητα επιχειρήματα. «Πού να τρέχουμε σε εποχή πανδημίας να ψάχνουμε προπονητή;» είναι το ένα και το δεύτερο «την ξέρει την ομάδα ο Λουτσιάνο και είναι φθηνός. Δεν είμαστε για έξοδα».

Η αλήθεια, όμως, είναι πως στο μυαλό του προέδρου της ΠΑΕ υπάρχουν άλλα δύο προτερήματα του Βραζιλιάνου. Το πρώτο ότι αποτελεί συγκαταβατικό άτομο. Του λες κάτι; Το πιάνει αμέσως χωρίς αντιρρήσεις. Το δεύτερο ότι μέσα σε όλα είναι και φοβερός ψήστης. Μην το γελάτε. Έχει να το λέει ο Μπελεβώνης για τα μπάρμπεκιου που του κάνει. Αμαρτία δεν είναι, λοιπόν, να μη μονιμοποιηθεί ο 48χρονος;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός: Παίζει τα ρέστα του για Λουτσιάνο ο Μπελεβώνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.