ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η έλευση Μαντσίνι έφερε «κατάψυξη» στο θέμα Αϊτόρ!

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Ντάνιελ Μαντσίνι κάτι που φέρνει αλλαγές στο θέμα του Αϊτόρ.

Παναθηναϊκός: Η έλευση Μαντσίνι έφερε «κατάψυξη» στο θέμα Αϊτόρ!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μία κίνηση που ήταν αναγκαία βάσει της αγωνιστικής συνθήκης στα «φτερά», έκανε ο Παναθηναϊκός παίρνοντας τον Ντανιέλ Μαντσίνι. Μαζί τους 100%.

Κίνηση που βάσει timing κρίνεται αναγκαία για να «κοπάσει» η μουρμούρα της εξέδρας. Εννοείται. Κίνηση που ωστόσο βγάζει μία υπερβολή στα οικονομικά δεδομένα του deal για την Super League 1. Αναντίρρητα.

Η ουσία της συζήτησης πάει αλλού. Ο Παναθηναϊκός έδωσε έναν σκασμό για χρήματα στον Αρη και άλλα τόσα στο Ντάνιελ Μανσίvι.

Σε συνδυασμό με το «βαρύ» συμβόλαιο του Βέρμπιτς και το σχετικά κανονικό του Παλάσιος (σ.σ.: κοινώς τρεις εξτρέμ που κοστίζουν πάνω από 2,5 μύρια μικτές απολαβές με 22% εφορία στα συμβόλαια) που καταλήγουμε;

Στην εδώ και δύο μήνες αποκάλυψή μας πως ο Παναθηναϊκός έχει «στραβώσει» με τον Αϊτόρ και κυρίως με τον εκπρόσωπό του. Ο Παναθηναϊκός αφότου έκανε την κίνηση ΚΑΙ δεν έλαβε την ανάλογη απάντηση στο τότε χρονικό διάστημα έβαλε στον «πάγο» τις διαπραγματεύσεις για 27χρονο winger.

Εφεξής, δεν επανήλθε ποτέ. Και είναι πραγματικά απορίας άξιον βάσει κινήσεων αν θα μπει άμεσα σε διαδικασία να βγάλει από το συρτάρι τον φάκελο Αϊτόρ.

Βάσει πηγών μας, η άνωθεν εντολή είναι «πάγος» σε όλα. Πλην των μεταγραφών. Εξάλλου, τα παραδείγματα των ανανεώσεων των συμβολαίων των Σένκεφελντ, Ρούμπεν Πέρεθ αντίστοιχα αντί για κίνητρο βγάζουν (μέχρι νεοτέρας) προβληματισμό στο γήπεδο.

Φυσικά, η εν λόγω πολιτική/στρατηγική εμπεριέχει και το ανάλογο ρίσκο για τον Παναθηναϊκό και δη τον Αϊτορ για να τον χάσει παντελώς ελεύθερο. Όπως στρώνεις…

Exit mobile version