Με τα 5 γκολ που πέτυχε σε αγώνα Youth League ο Μπιλάλ έκανε τις ομάδες του εξωτερικού να ασχοληθούν κι άλλο – Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός.

Με τα 5 γκολ που πέτυχε πρόσφατα σε αγώνα του Youth League ο Μπιλάλ έκανε τις ομάδες του εξωτερικού να ασχοληθούν περισσότερο – Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Δεν ήταν μόνο το πρόσφατο παιχνίδι με τη Σλάβια Σόφιας, που φυσικά ήταν εντυπωσιακός αλλά γενικά ο Μπιλάλ, ο 19χρονος φορ του Παναθηναϊκού που έως τώρα αγωνίζεται με τη Β’ ομάδα, κάνει κλικ. Εκτός Ελλάδας.

Για την ιστορία, ο Μπιλάλ στη νίκη των «πρασίνων» με 8-0 για το Youth League πέτυχε 5 γκολ και αν μη τι άλλο από μόνο του αυτό ήταν εντυπωσιακό.

Το «τριφύλλι» πριν από περίπου τρία χρόνια προχώρησε σε μια επένδυση για το μέλλον και με μακροπρόθεσμη προοπτική, ανακοινώνοντας την απόκτησή του.

Εκτός των άλλων, ο Μπιλάλ είναι γιος του Μαζάρ Αμπντελραχμάν, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε σε Μονακό και Ζαμαλέκ και γενικά είναι όνομα στην Αίγυπτο.

Παναθηναϊκός: Κάνει κλικ ήδη σε ομάδες του εξωτερικού

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ο νεαρός φορ έρθει στην Ελλάδα είχε βολιδοσκοπηθεί από τις Αλ Αχλί και Ζαμαλέκ, ομάδες μύθους όχι μόνο για την Αίγυπτο αλλά και γενικότερα με τίτλους και εκατομμύρια οπαδών.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek» πάντως, προς ώρας στον Παναθηναϊκό δεν προβλέπεται ο Μπιλάλ να ανέβει στην πρώτη ομάδα αλλά αν συνεχίσει έτσι τότε σίγουρα το τιμ θα ασχοληθεί μαζί του.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!