ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Κάνει λάθος με Κώτσιρα και θα το πληρώσει

Ο Γιάννης Κώτσιρας δίνει συνεχώς λύσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός ούτε που σκέφτεται να του προτείνω ανανέωση συμβολαίου και θα τον χάσει.

Ο Γιάννης Κώτσιρας δίνει συνεχώς λύσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός ούτε που σκέφτεται να του προτείνω ανανέωση συμβολαίου και θα τον χάσει.
Παναθηναϊκός: Κάνει λάθος με Κώτσιρα και θα το πληρώσει
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο δεξιά μπακ, με επάρκεια. Ο Γιάννης Κώτσιρας δίνει λύσεις, «κάνει» και με το παραπάνω στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν προβλέπεται ανανέωση συμβολαίου. Λάθος από πολλές απόψεις η απραξία.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Κακώς ψάχνει για βασικό δεξιό μπακ ο Παναθηναϊκός. Είτε για τώρα, είτε για το καλοκαίρι, ή το προηγούμενο καλοκαίρι που έψαχνε. Μια απόφαση που θα του γυρίσει μπούμερανγκ, ακόμα και να βρει… παίκτη τύπου Ροντινέι.

Την στιγμή που ο Βαγιαννίδης «μεγαλώνει» και αποκτά την αίσθηση του established, o Γιάννης Κώτσιρας παραμένει ανταγωνιστικός στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο, δίχως ακόμη να ΄χει χτυπήσει το τηλέφωνό του από τον Παναθηναϊκό για την επόμενη μέρα. Διότι, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει πλώρη για βασικό δεξιό μπακ.

Λογική έχει μόνο σε περίπτωση που μπορούσε να πάρει Έλληνα παίκτη. Τέτοιος, δεν υπάρχει.  Όχι τον Μπάλντοκ που ενδιαφέρει η ΑΕΚ, για παράδειγμα. Σε πιθανή ευρωπαϊκή λίστα, δεν πιάνει ως Έλληνας ο παίκτης της Σέφιλντ. Γενικώς, ο Παναθηναϊκός δεν έχει Έλληνες παίκτες. Αν πάρει βασικό, θα «μαγκωθεί» ο Βαγιαννίδης που είναι παίκτης που αν εξελίξει κι άλλο το «τριφύλλι» θα πουλήσει ακριβά. Αν πάει για συμπληρωματικό, πόσο καλύτερος θα είναι από τον Κώτσιρα άραγε;

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης περίμενε αρκετά. Με την απόδοσή του και την ανθεκτικότητα του στα συνεχόμενα παιχνίδια, έδειξε τα «θέλω». Ανταπόκριση δεν βρήκε. Πλέον και βάσει ηλικίας ο ίδιος και με το club να φέρεται να ΄χει βγει στην αγορά για την απόκτηση βασικού δεξιού μπακ, η προετοιμασία για την επόμενη μέρα είναι μονόδρομος. Ο 31χρονος δεξιός μπακ έχει ήδη πέραση στην Κύπρο…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Exit mobile version