ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Και φέτος δυσκολίες ο Αλεξανδρόπουλος με Γιοβάνοβιτς; – Ποιο το πλάνο με Τσέριν!

Στον Παναθηναϊκό ισχυρίζονται πως με τον Αλεξανδρόπουλο θα πετύχουν μια μεγάλη πώληση στο μέλλον, αλλά η απόκτηση Τσέριν μπερδεύει το πράγμα.

Παναθηναϊκός: Και φέτος δυσκολίες ο Αλεξανδρόπουλος με Γιοβάνοβιτς; - Ποιο το πλάνο με Τσέριν!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον υποσχόμενο μέσο Τσέριν και το ερώτημα είναι τι έχει στο μυαλό του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Φέτος, η χρονιά πρέπει να είναι να πάει ακόμα περισσότερα ματς ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος για να πουληθεί, αλλά ήρθε παρόμοιος παίκτης. Πάλι θα έχει δυσκολίες ο Έλληνες μέσος;

Ο Σέρβος τεχνικός του έβαλε αρκετά δύσκολα, με τον Έλληνα μέσο να παλεύει για τη θέση του και να μην νιώθει starter σε κανένα σημείο της πορεία τους σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, τον έβαλε ανάμεσα στον Βιγιαφάνες και τον Μαουρίσιο. Δύο 30άρηδες plus που τελικώς αποχώρησαν από τον Παναθηναϊκό.

Το development του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου μπήκε στον «πάγο». Την ίδια στιγμή που το club τον θεωρεί Νο1 περιουσιακό του στοιχείο και ο Γκουστάβο Πογιέτ του έδωσε το βάπτισμα του πυρός στην Εθνική Ελλάδας.

Την ίδια ώρα που βγάζει από τον κορβάνα (και σεβαστό) 6-7 κατοστράρικα για να πληρώσει transfer fee για τον κεντρώο, Άνταμ Τσέριν από την Νυρεμβέργη.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», αλήθεια, υπάρχει κάποιο πλάνο για να εξελιχθεί ο Αλεξανδρόπουλος;

Exit mobile version