ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Γιοβάνοβιτς θέλει Μπερνάρντ και βάζει φρένο στον Φερνάντες – Ένα εκατ. ευρώ ζητάει ο Μπέος

Στον αστερισμό του Μπερνάρντ κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή, αλλά απασχολεί και ο Φερνάντες του Βόλου.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Γιοβάνοβιτς θέλει Μπερνάρντ και βάζει φρένο στον Φερνάντες – Ένα εκατ. ευρώ ζητάει ο Μπέος
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στην απόκτηση του Μπερνάρντ. Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις που τρέχουν.

Μία από αυτές είναι ο Πάολο Φερνάντες του Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος αξιώνει ένα «χαρτί». Προς τον παρόν ο σέρνος κόουτς του Παναθηναϊκού βάζει φρένο. Προς το παρόν.

Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες για την περίπτωση του Φερνάντες που εξετάζει ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό.

Έχει ποδοσφαιρική παιδεία. Ασυζητητί. Είναι καλλιτέχνης. Πάει στο 1 vs 1, «πατάει» περιοχή, έχει το γκολ και δημιουργεί αριθμητική ανισορροπία σε σεταρισμένες άμυνες.

Κοινώς, παίκτης-ταμάμ για το Big 5 στη Super League 1. Ο Πάολο Φερνάντες, στα 24 του, έχει κάνει τον Αχιλλέα Μπέο χαρούμενο και θέλει όπως προείπαμε ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον δώσει.

Όπως αναφέρει όμως το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», το profile του, όμως, δεν ψήνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ώστε να πατήσει το κουμπί της πρότασης από τον Παναθηναϊκό (σ.σ.: βάζουν και τον Καμπετσή ως έμψυχο αντάλλαγμα αν και εφόσον για να μειωθεί το κόστος).

Δεν τον έχει κόψει, αλλά έχει άλλες προτεραιότητες… Αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό και μετά τον αποκλεισμό από το Conference League τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς Μπερνάρντ .

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι ο παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το «τριφύλλι». Ωστόσο, ας κρατήσουμε το όνομα του Φερνάντες. Όχι τόσο ως plan b, γενικώς. Διότι, ο Παναθηναϊκός πάει για δύο παίκτες με τέτοια χαρακτηριστικά.

Exit mobile version