ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

800.000 για Ινσούα!

Ο 27χρονος Αργεντινός, με ισπανικό διαβατήριο, ήρθε ως ελεύθερος πέρυσι το καλοκαίρι από τους «φριουλάνι» με συμβόλαιο ως το 2020. Με τους Ιταλούς, ωστόσο, να κρατούν σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 40%. Σύμφωνα με πληροφορίες η Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ προσέγγισε και συμφώνησε με την εκπροσώπηση του Ινσούα για 3 χρόνια. Στον Παναθηναϊκό...
800.000 για Ινσούα!

Ο 27χρονος Αργεντινός, με ισπανικό διαβατήριο, ήρθε ως ελεύθερος πέρυσι το καλοκαίρι από τους «φριουλάνι» με συμβόλαιο ως το 2020. Με τους Ιταλούς, ωστόσο, να κρατούν σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 40%.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ προσέγγισε και συμφώνησε με την εκπροσώπηση του Ινσούα για 3 χρόνια. Στον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται ότι υπάρχει κρούση ακόμη, όμως η απαίτηση σε τέτοιο ενδεχόμενο θα κυμανθεί σε ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ.

Ακόμη κι αν πιέσει ο Ινσούα να φύγει, μια και στην παρούσα φάση δεν του οφείλεται τίποτα… Ότι έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με την Ομόνοια δεν φαίνεται να έχει σχέση με την υπόθεση.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.