ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Aφοπλιστική ατάκα από Διούδη σε Κομίνη για το πέναλτι: «Θα το πιάσω, μην δώσεις επανάληψη!» (vid)

Απίστευτη ατάκα προς τον διαιτητή του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Γ. Κομίνη εκστόμισε ο Σωκράτης Διούδης λίγο πριν το πέναλτι του Βαλμπουενά.

Aφοπλιστική ατάκα από Διούδη σε Κομίνη για το πέναλτι: «Θα το πιάσω, μην δώσεις επανάληψη!»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία απίστευτη ατάκα εκστόμισε προς τον διαιτητή του αγώνα ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός, Γιώργο Κομίνη, χθες (Κυριακή 5/7) στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Super League.

Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι που κατελόγισε ο Κομίνης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι, θεωρώντας πως δεν υπάρχει παράβαση.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει από πλευράς Πειραιωτών ο Ματίε Βαλμπουενά, την οποία εξασφάλισε ο ίδιος για τον Ολυμπιακό.

Λίγο πριν την εκτέλεση από τον Γάλλο, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού φέρεται να είπε στον Έλληνα διαιτητή την εξής ατάκα:  «Εγώ θα το πιάσω το πέναλτι, μην δώσεις επανάληψη»!

Η συνέχεια γνωστή. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε άσχημα το πέναλτι, ο ταλαντούχος «κίπερ» έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία απέκρουσε το σουτ του έμπειρου μεσοεπιθετικού, για να ακολουθήσει… αποθέωση από τους συμπαίκτες του στο «τριφύλλι».

Δείτε το απόσπασμα με την ατάκα που είπε ο Διούδης στον Κομίνη

Exit mobile version