ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγιούμπ: «Μην κάνετε χαζά πράγματα»

Τα πάντα περιστρέφονται πλέον γύρω από τον COVID-19 πια. Ο Γιασίν Αγιούμπ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram ο Παναθηναϊκός. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε πως δεν θα πρέπει να κάνει κανείς τρέλες. Για το καλό όλων μας πρέπει να προσέχουμε. Οφείλουμε να μένουμε στο σπίτι και να...

Παναθηναϊκός Αγιούμπ
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τα πάντα περιστρέφονται πλέον γύρω από τον COVID-19 πια. Ο Γιασίν Αγιούμπ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram ο Παναθηναϊκός.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε πως δεν θα πρέπει να κάνει κανείς τρέλες. Για το καλό όλων μας πρέπει να προσέχουμε. Οφείλουμε να μένουμε στο σπίτι και να ακούμε όσα οι ειδικοί προτρέπουν να κάνουμε.

Το μήνυμα του Αγιούμπ: «Γεια σας παιδιά. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο. Τα πράγματα πηγαίνουν όλο και χειρότερα με τον κορονοϊό. Ο κόσμος πρέπει να το πάρει στα σοβαρά όλο αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι είναι να ακολουθήσουν τις οδηγίες που τους δίνονται. Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς με την οικογένειά σας και με τα παιδιά σας. Μην κάνετε χαζά πράγματα και μείνετε, μέχρι να τελειώσει όλο αυτό. Ακολουθήστε τις οδηγίες, διότι η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή. Αυτό είναι το μήνυμα μου. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και για όσους δεν είναι εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Exit mobile version