ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άνοιξε επίσημα η νέα ΑΜΚ

Αφορά την ΑΜΚ της εταιρείας κατά 5.010.000 ευρώ, με έκδοση 16.700.000 νέων μετοχών με τιμή μετοχής τα 30 λεπτά! Ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 100.200 ευρώ και το δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων είναι ως τις 7 Ιουνίου. Η συγκεκριμένη Αύξηση αποφασίστηκε ώστε να μετοχοποιηθούν όσα χρήματα ήδη έχουν μπει από τον Γιάννη Αλαφούζο και...
Άνοιξε επίσημα η νέα ΑΜΚ

Αφορά την ΑΜΚ της εταιρείας κατά 5.010.000 ευρώ, με έκδοση 16.700.000 νέων μετοχών με τιμή μετοχής τα 30 λεπτά! Ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 100.200 ευρώ και το δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων είναι ως τις 7 Ιουνίου.

Η συγκεκριμένη Αύξηση αποφασίστηκε ώστε να μετοχοποιηθούν όσα χρήματα ήδη έχουν μπει από τον Γιάννη Αλαφούζο και τους υπόλοιπους μετόχους ή όσα προβλέπεται να μπουν από εδώ και στο εξής.

Τώρα αν μετά τις 7 Ιουνίου κάποιος νέος μέτοχος θέλει ν’ αποκτήσει ένα μικρό ποσοστό και να ξεκινήσει από εκεί, είναι κάτι που δεν επηρεάζει άμεσα τη διοικητική κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Θεωρητικά, αν κάποιος νέος μέτοχος καλύψει το 33,33% της ΑΜΚ παίρνει το 1/3 των μετοχών ακριβώς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνοιξε επίσημα η νέα ΑΜΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.