ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποδυτήρια: Τον «έφαγαν» οι παίκτες – Δεν είχε ιδέα ο Παπαδημητρίου – Ο ρόλος Μπρινιόλι και Σπόραρ

Έκτακτη στήλη αποδυτήρια με τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Ο Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν. Ο ρόλος των παικτών και ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Αποδυτήρια: Τον «έφαγαν» οι παίκτες - Δεν είχε ιδέα ο Παπαδημητρίου - Ο ρόλος Μπρινιόλι και Σπόραρ
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αποδυτήρια: θα άξιζε να είχαμε αυτές τις μέρες προπονήσεις για έχουμε πραγματικό στίγμα από αποδυτήρια. Οι κεραίες μας είναι ανοικτές βέβαια και υπάρχει αρκετό ζουμί. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο. Ο ρόλος των Γιάννη Παπαδημητρίου, ο Μπρινιόλι και ο Σπόραρ.

Χαμός στον Παναθηναϊκό. Οι εξελίξεις τρέχουν. Η επόμενη μέρα θέλει τον Φατίχ Τερίμ να είναι στον πάγκο του «τριφυλλιού». Τη συγκεκριμένη απόφαση την πήρε πάνω του ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο Τούρκος τεχνικός είναι ένας legend του ποδοσφαίρου και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θεωρεί πως μαζί του θα έρθει ο τίτλος στη Stoiximan Super League.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα έχει αρκετό νέο υλικό να κάνουμε κουβέντα και συζήτηση για όσα έγιναν. Και όσα θα γίνουν ασφαλώς. Δεν είναι απλή και εύκολη προσωπικότητα ο Φατίχ Τερίμ. Το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο.

Αλλά πριν την επόμενη μέρα, υπάρχει η προηγούμενη. Το ενδιαφέρον έχει να κάνει μα τις συζητήσεις μόλις έσκασε η είδηση και λίγο πριν. Με άλλα λόγια, τα αποδυτήρια πριν τα… αποδυτήρια. Τι έχουν αρχίσει να λένε οι παίκτες μεταξύ τους, αν το γνώριζε ο Γιάννης Παπαδημητρίου και αρκετά ακόμα.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Αποδυτήρια

 

 

Exit mobile version