ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πολλές απουσίες με Απόλλωνα – Μέσα ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 6ης Ιανουαρίου (15:00) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παναθηναϊκός: Πολλές απουσίες με Απόλλωνα - Μέσα ο Χατζηθεοδωρίδης
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 6ης Ιανουαρίου (15:00) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης.

Πρόσωπο της αποστολής ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από τις 8 Ιουλίου και τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της περυσινής Super League.

Αντίθετα, οι Φακούντο Σάντσες, Αντονίτο, Δημήτρης Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Γιασίν Αγιούμπ, Λούκας Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Ούφε Μπεκ, Δημήτρης Καραγιάννης και Σπύρος Τζαβίδας έμειναν εκτός, είτε λόγω Covid-19 είτε για διαφορετικούς λόγους.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι τα αποτελέσματα των νέων τεστ ήταν αρνητικά, συνεπώς η ομάδα πορεύεται χωρίς νέα κρούσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός νέα – Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Exit mobile version