ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άξια εκπροσώπηση στο Πανευρωπαϊκό!

Αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος διεθνής αγώνας του νεαρού πυγμάχου στο εξωτερικό, που μπορεί να μην συνοδεύτηκε με νίκη αλλά έδειξε ότι και καλή δουλειά γίνεται στον Παναθηναϊκό και ότι ο Παπαδόπουλος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στο άμεσο μέλλον. Έπεσε, βέβαια, στον Αρσλάν Κατάεφ στην κατηγορία των 60 κιλών. Έναν αθλητή που έκανε...
Άξια εκπροσώπηση στο Πανευρωπαϊκό!

Αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος διεθνής αγώνας του νεαρού πυγμάχου στο εξωτερικό, που μπορεί να μην συνοδεύτηκε με νίκη αλλά έδειξε ότι και καλή δουλειά γίνεται στον Παναθηναϊκό και ότι ο Παπαδόπουλος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στο άμεσο μέλλον.

Έπεσε, βέβαια, στον Αρσλάν Κατάεφ στην κατηγορία των 60 κιλών. Έναν αθλητή που έκανε εθνική μεταγραφή από τη Ρωσία στη Φινλανδία, έχοντας ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Νέων το 2016 και χρυσό στο τουρνουά «Emil Jechev» στη Βουλγαρία.

Αυτό που μένει, πάντως, είναι ότι μέσα σε 25 ημέρες προετοιμασίας Αϊδινιώτης και Παπαδόπουλος παρουσίασαν ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο σε μεγάλη διοργάνωση, με την πυγμαχία στο εξωτερικό να είναι κοινώς αποδεκτά σε καλύτερο επίπεδο και τους προπονητές/αθλητές να έχουν περισσότερα εφόδια.

Ο γιατρός της ΑΙΒΑ, Γιάννης Φιλιππάτος, έδωσε άλλο κύρος στην προσπάθεια των δύο ανδρών και βοήθησε πολύ με την αναγνωρισιμότητα και την πορεία του στον χώρο το έργο των εκπροσώπων της Ελλάδας, που προέρχονται από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η μη παρουσία της ελληνικής σημαίας στους αγώνες, κίνηση για την οποία πρέπει ν’ αναρωτηθεί η Ομοσπονδία που στα social media αντιμετώπισε την εμφάνιση του Έλληνα αθλητή με πεσιμισμό και ειρωνεία κάνοντας σχόλιο περί «φιλότιμης προσπάθειας, χωρίς ο Παπαδόπουλος ν’ αποδώσει τα αναμενόμενα» μα και το αινιγματικό «δεν πειράζει, έχει ο καιρός γυρίσματα»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άξια εκπροσώπηση στο Πανευρωπαϊκό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.