ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυλωνίτης: «Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Υπέρ της επανέναρξης της Super League, τάσσεται ανοιχτά ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού.
Αυλωνίτης: «Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova, ο Τάσος Αυλωνίτης αναγνώρισε ως κοινό καλό την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον στόπερ του «τριφυλλιού» ν’ αναφέρεται και στην επιστροφή των Λουτσιάνο-Μυστακίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυλωνίτης για:

Το φιλικό με τη Σπάρτη: «Τα φιλικά δίνουν έναν ρυθμό παιχνιδιού και καλύτερης φυσικής κατάστασης, τον οποίο δεν κερδίζεις τόσο πολύ μέσα από τις προπονήσεις. Το χρειαζόμασταν και θα δώσουμε άλλο ένα φιλικό, στην περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα στις 31 Μαρτίου. Είναι απαραίτητα αυτά τα φιλικά για να δούμε και σε τι κατάσταση είναι κάποιοι παίκτες, οι οποίοι ήταν τραυματίες και επανέρχονται σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Νομίζω ότι όλοι έχουμε κέρδος από αυτό».

Τη διακοπή της Super League: «Σε βγάζει εκτός ρυθμού και κλίματος. Έχουν μείνει πέντε αγωνιστικές και νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι χάσιμο χρόνου για εμάς και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε και θα διατηρηθούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Καλό θα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Για όλους».

Την επάνοδο Λουτσιάνο-Μυστακίδη: «Τα παιδιά έχουν μπει αυτή την εβδομάδα μαζί μας στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτά τα φιλικά είναι κέρδος γι’ αυτούς. Είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι ο χρόνος είναι κέρδος. Οπότε γι’ αυτούς, όσο πιο αργά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τόσο καλύτερα θα είναι. Όμως νομίζω ότι είναι σε ένα πολύ ικανοποιητικό στάδιο».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυλωνίτης: «Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.