ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι θέλει 2-3 βασικούς

Την καθιερωμένη συνέντευξη εν όψει του αγώνα της Κυριακής (10/1) με την ΑΕΛ παραχώρησε στη Nova ο Λάζλο Μπόλονι.
Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι θέλει 2-3 βασικούς

Την καθιερωμένη συνέντευξη εν όψει του αγώνα της Κυριακής (10/1) με την ΑΕΛ παραχώρησε στη Nova ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο 67χρονος τεχνικός υποστήριξε πως δεν θέλει πολλούς παίκτες, αλλά δύο-τρεις που θα είναι καλύτεροι από το υπάρχον ρόστερ και θα πάρουν απευθείας φανέλα βασικού.

Η σχετική δήλωση του Λάζλο Μπόλονι: «Ναι, ο κύριος Μπόλονι περιμένει. Αλλά επιτρέψτε μου να δηλώσω το εξής. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε το σύνολο.

Για να ενισχύσεις αυτό το σύνολο – και είναι μια αρχή που θέλω να σεβαστώ – δίπλα σε καλούς παίκτες πρέπει να φέρεις πολύ καλούς παίκτες ή για να το πω αλλιώς, πάρα πολύ καλούς παίκτες.

Έχει συμβεί, παίκτες τους οποίους φέραμε και τους βρήκα εδώ, ξένοι ή νέοι παίκτες, να μην αγωνίζονται και να κάθονται στον πάγκο.

Θα ήθελα να φέρω αμέσως βασικούς, γιατί ο Παναθηναϊκός αυτό χρειάζεται. Δεν χρειάζομαι πάνω από 2-3 παίκτες. Το να βρεις αυτούς τους παίκτες και σε αυτή την κατάσταση και με τη δυνατότητα που έχει ο σύλλογος, είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Μέρα και νύχτα είμαστε στα τηλέφωνα, παρακολουθούμε περιπτώσεις στο wyscout, αλλά για να βρούμε αυτούς τους δύο ή τρεις παίκτες που επιθυμούμε, πιστέψτε με είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Παίζουν όλοι και… παντού

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ