ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Κουρμπέλη

>Όπως πάντα πριν τα ντέρμπι, τακτική που ακολούθησε από πέρυσι με μεγάλη επιτυχία, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δίνει ρεπό στους παίκτες του. Να καθαρίσουν το μυαλό και να ξεκουράσουν το σώμα τους. Έτσι και τώρα, πριν τον αγώνα με την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πάρει ανάσες την Πέμπτη (29/3).

Συντάκτης: Λάμπρος Γκαραγκάνης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όπως πάντα πριν τα ντέρμπι, τακτική που ακολούθησε από πέρυσι με μεγάλη επιτυχία, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δίνει ρεπό στους παίκτες του. Να καθαρίσουν το μυαλό και να ξεκουράσουν το σώμα τους. Έτσι και τώρα, πριν τον αγώνα με την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πάρει ανάσες την Πέμπτη (29/3).

Μόνο σοβαρό πρόβλημα στο πρόγραμμα της Τετάρτης ήταν η απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη, που ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα και θα επιστρέψει την Παρασκευή. Έτσι με δύο προπονήσεις θα είναι διαθέσιμος στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή. Ο πυρήνας του ρόστερ είναι μάχιμος, αφού επέστρεψαν οι διεθνείς. Με ίωση εξακολουθεί να είναι εκτός ο Μαυρομάτης, με τον Κότσαρη (αγωνίστηκε με την Ελπίδων) να κάνει αποκατάσταση. Ο 49χρονος τεχνικός δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στα τελειώματα φάσεων και σε κυκλοφορία μπάλας σε μικρούς χώρους. Η προπόνηση της Παρασκευής ορίστηκε για τις 5 το απόγευμα.

Exit mobile version