ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεξί μπακ ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό ενώ έχει Κώτσιρα και Βαγιαννίδη!

Δεν τον πιάνεις τον Γιοβάνοβιτς στις μεταγραφές, μιας και θέλει ενίσχυση εκεί όπου θεωρητικά έχει παίκτες.

Δεν τον πιάνεις τον Γιοβάνοβιτς στις μεταγραφές, μιας και θέλει ενίσχυση εκεί όπου θεωρητικά έχει παίκτες. Θέλει μεταγραφή δεξιού μπακ.
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός έχει στο μυαλό του το να μείνει πρώτος ως το τέλος. Παράλληλα όμως, κάποιες σκέψεις και σχέδια για τις μεταγραφές έγιναν στη διακοπή της Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει δεξί μπακ, κι ας έχει δύο παίκτες πρώτης γραμμής εκεί.

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Σέρβου προπονητή του Παναθηναϊκού έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στο Sportime αναφέραμε πως θέλει παίκτη στα εξτρέμ ο Γιοβάνοβιτς, αλλά όχι μόνο εκεί. Ψάχνει δεξί μπακ κι ας έχει στο ρόστερ Κώτσιρα και Βαγαννίδη!

Δεξί μπακ ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό ενώ έχει Κώτσιρα και Βαγιαννίδη!

Υπάρχει ο στρατιώτης Κώτσιρας που αναμενόταν να είναι βασικός δεξιός μπακ! Προς το παρόν εν δυνάμει, 3ος δεξιός μπακ στην Εθνική Ελλάδας. Με συμβόλαιο μέχρι το 2024 και average συμβόλαιο. Υπάρχει η (θεωρητικά) επόμενη μέρα, ο Βαγιαννίδης.

Φέτος «άρπαξε» αγωνιστικά (πάνω από 15 αγώνες) και ήδη με προφορική συμφωνία για επέκταση συνεργασίας μέχρι το 2024. Και όμως βάσει της πιάτσας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει ΒΑΣΙΚΟ δεξιό μπακ για το καλοκαίρι. Και μάλιστα με μπάτζετ που αγγίζει τις 500.000 ευρώ!

Εδώ, είναι η είδηση…  

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στo e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

 

Exit mobile version