ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δ. Γιαννακόπουλος για Βοτανικό: «Ευχάριστες ανακοινώσεις»

Τι είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ανακοινώσεις για Βοτανικό»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Total Football» του Open TV.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη προανήγγειλε ανακοινώσεις για το project του Βοτανικού, που «θα είναι ευχάριστες για τον κόσμο του Παναθηναϊκό».

Αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την εικόνα του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Σίγουρα είναι στενάχωρο να μην βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να παλεύει για την κορυφή. Ο μόνος τρόπος είναι να προχωρήσει το project του Βοτανικού και το PAO Alive. Είναι μονόδρομος».

– Πριν από μια εβδομάδα ο κ. Κώστας Μπακογιάννης είπε πως πρόκειται για ένα δύσκολο έργο που έχει να φέρει εις πέρας έχει αλλάξει κάτι που δεν γνωρίζομε;

«Σε ότι αφορά τον κ. Μπακογιάννη όχι, σε ότι αφορά τον κ. Πατούλη όχι. Στις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης έχει διαφοροποιηθεί η κατάσταση αλλά με ιδιωτική πρωτοβουλία και την εταιρεία “Dimand” έχουμε βρει κάποιες λύσεις και θα έχουμε σύντομα ανακοινώσεις».

– Είπατε για ανακοινώσεις, έχει θωρακιστεί το έργο; Πότε να τις περιμένουμε;

«Έχει θωρακιστεί νομικά, υπάρχουν οι προϋποθέσεις και όπως είπα πριν λίγο πριν τα Χριστούγεννα ή μετά την πρωτοχρονιά θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

– Είστε ευχαριστημένος με τη συμμετοχή του PAO Alive και γιατί ακόμα δεν έχουν συνεισφέρει τα μεγάλα πορτοφόλια;

«Καταρχήν είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου καθώς ακόμα δεν έχουν υπάρξει χειροπιαστά αποτελέσματα. Επίσης αυτά τα χρήματα προέρχονται από τον απλό κόσμο και θεωρώ πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Έχουμε ξεκινήσει με Βαζέχα, Διαμαντίδη, Αλβέρτη από τη Γερμανία. Θα πάμε σε Αυστραλία, Καναδά και Αμερική. Θα ξεκινήσουν και συναντήσεις με τους επιφανείς Παναθηναϊκούς και δεν θεωρώ πως θα υπάρξει κάποιος που δεν θα μας βοηθήσει».

– Υπάρχει περίπτωση ο σημερινός ιδιοκτήτης να γίνει στο μέλλον συμπαίκτης σας;

«Ο κ. Αλαφούζος έχει δείξει ότι δείξει ότι δεν θέλει να συνεχίσει και όταν υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις πιστεύω πως θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και θα τα βρούμε».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version