ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έγινε το ραντεβού Γιαννακόπουλου-επενδυτών στο Λονδίνο!

Η κρίσιμη συνάντηση του Γιαννακόπουλου και των επενδυτών που εμπλέκονται στο Athens Alive, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λονδίνο. Η κοινοπραξία άκουσε προσεκτικά τα όσα είχε να τους πει ο Γιαννακόπουλος, υπήρξε κοινή συνισταμένη στην αντιμετώπιση του όλου πλάνου, όμως απ’ ότι φάνηκε, χρήματα στον Παναθηναϊκό δεν μπαίνουν άμεσα. Όσο δεν υπάρχουν κυβερνητικές εγγυήσεις για το μεγάλο...
Έγινε το ραντεβού Γιαννακόπουλου-επενδυτών στο Λονδίνο!

Η κρίσιμη συνάντηση του Γιαννακόπουλου και των επενδυτών που εμπλέκονται στο Athens Alive, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λονδίνο. Η κοινοπραξία άκουσε προσεκτικά τα όσα είχε να τους πει ο Γιαννακόπουλος, υπήρξε κοινή συνισταμένη στην αντιμετώπιση του όλου πλάνου, όμως απ’ ότι φάνηκε, χρήματα στον Παναθηναϊκό δεν μπαίνουν άμεσα.

Όσο δεν υπάρχουν κυβερνητικές εγγυήσεις για το μεγάλο έργο στο ΟΑΚΑ, τότε δεν προωθείται ταχέως ούτε η εμπλοκή των funds στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ωστόσο το πρόβλημα, εδώ, είναι ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη ανάγκη από ρευστό. Και μάλιστα γρήγορα. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Γιαννακόπουλος επιχειρεί εσχάτως να πιέσει τις καταστάσεις.

Αναφορικά με τον Γιάννη Αλαφούζο, τώρα, αυτό που προκύπτει είναι ότι ο μεγαλομέτοχος έχει επιλέξει τη σιωπή. Έως ώρας, δεν βγάζει κάποια αντίδραση. Είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξει, από μεριάς του, κάποια ευγενική αποδοχή του ενδιαφέροντος. Μέχρι εκεί όμως.

Τέλος, όσον αφορά την επόμενη μέρα που «καίει» το σύλλογο, τα πράγματα είναι κάπως ρευστά. Πιθανολογείται πως για την ΠΑΕ, υπάρχει απτό ενδιαφέρον κι από δεύτερο επενδυτή! Μάλιστα, έτσι μπορεί να εξηγηθεί κι ο όρος του «Athens Alive» (όπως αυτό είχε εκφραστεί στην επιστολή), μέσω του οποίου ζητούσε από τον Αλαφούζο να μην δώσει πουθενά αλλού την ΠΑΕ, μέχρι τις 31 Ιουλίου.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ