ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκρίθηκε η δεκαπενθήμερη παράταση για τις άδειες!

Ανάσα από την UEFA για τον Παναθηναϊκό κι όσες ομάδες ζορίζονταν, στην προσπάθεια για την αδειοδότησή τους!
Εγκρίθηκε η δεκαπενθήμερη παράταση για τις άδειες!

Ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία στο μέτωπο της αδειοδότησης επικρατεί, πια, στον Παναθηναϊκό, μετά και την επισημοποίηση της παράτασης 15 ημερών, την οποία έδωσε η UEFA για την κατάθεση των φακέλων στην ΕΠΟ!

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα έχουν περίπου δύο εβδομάδες μπροστά τους, προκειμένου να τρέξουν με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα, να συνάψουν κι άλλους διακανονισμούς, προκειμένου να παρθεί η πολυπόθητη άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Και ν’ αποφευχθεί έτσι, φυσικά, το απευκταίο σενάριο υποβιβασμού.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μία πανηγυρική επιβεβαίωση του Sportime και του Sportime.gr, που με συνεχή ρεπορτάζ (πιο πρόσφατο αυτό στο φύλλο της Κυριακής, 1 Απριλίου) αποκάλυπτε την κινητικότητα που επικρατούσε, τελευταία, στο «πράσινο» στρατόπεδο κι έφερνε στο «φως», την πεποίθηση που υπήρχε εντός της ΠΑΕ, ότι θα περάσει τελικά η πολυπόθητη παράταση για τις αδειοδοτήσεις. Να σημειωθεί, τέλος, ότι το Δ.Σ. της Super League για τα τηλεοπτικά, αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εγκρίθηκε η δεκαπενθήμερη παράταση για τις άδειες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.