ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντωνιάδης κατά Αλαφούζου: «Εξυφαίνεται σχέδιο διάλυσης του Παναθηναϊκού μας»

Ο Αντώνης Αντωνιάδης με προσωπική του δήλωση αναφέρει ότι εσκεμμένα ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του παίζουν με το μέλλον του Παναθηναικού.. Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλιού καλεί τους παρών διοικούντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην ντροπιάσουν άλλο την ομάδα οδηγώντας την στη Β’ Εθνική κατηγορία.. Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη...
Αντωνιάδης κατά Αλαφούζου: «Εξυφαίνεται σχέδιο διάλυσης του Παναθηναϊκού μας»

Ο Αντώνης Αντωνιάδης με προσωπική του δήλωση αναφέρει ότι εσκεμμένα ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του παίζουν με το μέλλον του Παναθηναικού.. Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλιού καλεί τους παρών διοικούντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην ντροπιάσουν άλλο την ομάδα οδηγώντας την στη Β’ Εθνική κατηγορία..

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Αντωνιάδη:

«Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση από το τιμόνι της ομάδας του κ. Αλαφούζου είχαμε τη διαίσθηση και την πληροφόρηση ότι εξυφαίνεται σχέδιο αγωνιστικής και οικονομικής διάλυσης του Παναθηναϊκού μας.

Προκειμένου να αναχαιτίσουμε το διαφαινόμενο σχέδιο διάλυσης και να αποφευχθεί ο κίνδυνος αποκλεισμού από την ΟΥΕΦΑ αλλά και ο κίνδυνος υποβιβασμού, εκπονήσαμε με συναδέλφους παλαίμαχους το σχέδιο σωτηρίας «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ» με σκοπό την προσωρινή άμεση χρηματοδότηση της ομάδας από τα σπλάχνα της, τα εκατομμύρια Παναθηναϊκών φιλάθλων στην Ελλάδα και τον κόσμο και την προβολή της λαοφιλίας και της δυναμικής της σε εν δυνάμει επενδυτές.

Αυτή και κάθε άλλη προσπάθεια ή πρόταση σωτηρίας τορπιλίστηκε και απαξιώθηκε από τη «διοίκηση» της ομάδας η οποία έμεινε προσηλωμένη στο σχέδιο αγωνιστικής και οικονομικής αποδόμησής της. Στο μόνο που αρκέστηκε, ήταν να εκλιπαρεί πιεστικά τους απλήρωτους αθλητές και δανειστές της ομάδος να αποδεχτούν διακανονισμούς των οφειλομένων καταρρακώνοντας κάθε ίχνος παναθηναϊκής αξιοπρέπειας.

Κύριε Αλαφούζο και κύριοι της «διοίκησης» του Παναθηναϊκού εξαιτίας των εσκεμμένων πράξεων και παραλείψεών σας ο λαοφιλής, περήφανος και ιστορικός Παναθηναϊκός μας στον οποίο οφείλουμε την αγωνιστική μας καταξίωση που μας συνέδεσε άρρηκτα με τις ενδοξότερες στιγμές του, έφτασε στο σημείο μηδέν, ήδη αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ και κινδυνεύει άμεσα με μη αδειοδότηση και υποβιβασμό στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Σας καλούμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις πριν αποχωρήσετε οριστικά από την ομάδα και να μην διανοηθείτε να συνδέσετε το όνομα σας με τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού.

Αν συμβεί το απευκταίο, δεν θα είναι ατύχημα αλλά εσκεμμένη ενέργεια σας που θα αμαυρώσει την 110χρονη ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού μας και θα είστε διαχρονικά υπόλογοι γι αυτό απέναντι στον κόσμο του και στους αθλητές του που με κόπο, ιδρώτα και πίστη στην Παναθηναϊκή Ιδέα αγωνίστηκαν με πάθος και ψυχή για να τον κάνουν Μεγάλο και Τρανό».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντωνιάδης κατά Αλαφούζου: «Εξυφαίνεται σχέδιο διάλυσης του Παναθηναϊκού μας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.