ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται απαγόρευση μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό

Αρκετά πιθανό να του επιβληθεί αυτή η τιμωρία για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Σάντσεθ και Ιβανόφ, ποιος ο τρόπος να γλιτώσουν οι «πράσινοι»
Έρχεται απαγόρευση μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό

Όλα τα είχε, αυτό του έλειπε… Η κατάσταση για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολη και φαίνεται πως τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα, αφού δύσκολα αναμένεται να γλιτώσει την τιμωρία από τη FIFA για απαγόρευση μεταγραφών.

Σε πρώτη φάση οι «πράσινοι» έχουν τιμωρηθεί ουσιαστικά με αποκλεισμό ενός έτους με τριετή ισχύ από τις διοργανώσεις της UEFA (απομένει η ανακοίνωση) και τώρα έρχεται και η Παγκόσμια Ομοσπονδία να τους τιμωρήσει λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Οι Σέρχιο Σάντσεθ και Ιβάν Ιβανόφ είναι οι δύο παίκτες που έχουν προσφύγει στη FIFA ζητώντας τα χρήματά τους, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να έχουν πράξει και ομάδες. Η Κιέβο Βερόνα για παράδειγμα περιμένει τα λεφτά για τον Πολ Ζοζέ Εμποκού, ενώ το Αμβούργο το ποσοστό από την πώληση του Μάρκους Μπεργκ. Στη δεύτερη περίπτωση, βέβαια, η Αλ Αΐν δεν έχει καταβάλει τη δεύτερη δόση στον Παναθηναϊκό προκειμένου να κλείσει και εκείνος στη συνέχεια το χρέος του προς τους Γερμανούς.

Τέλος, όπως έχει επισημάνει το Sportime, οι ποινές που επιβάλλουν FIFA και UEFA δεν έχουν τιμωρητικό χαρακτήρα. Επομένως, τα δεδομένα θα μπορούσαν να αλλάξουν εάν βρισκόταν μία νέα διοίκηση, η οποία έκλεινε τις τρύπες που υπάρχουν. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να αποκλειστεί το να αρθούν κάποιες ποινές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχεται απαγόρευση μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.