Ο Γερμανός αμυντικός δεν φαίνεται να έχει συμφωνήσει με το «κούρεμα» που του έχει προταθεί κι απαιτεί το σύνολο των χρημάτων του (περίπου 500 χιλιάδες ευρώ). Το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα στον Πάρη Ατλαμάζογλου, δικηγόρο του Βέμερ, και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έχει ήδη τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό με...

Ο Γερμανός αμυντικός δεν φαίνεται να έχει συμφωνήσει με το «κούρεμα» που του έχει προταθεί κι απαιτεί το σύνολο των χρημάτων του (περίπου 500 χιλιάδες ευρώ). Το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα στον Πάρη Ατλαμάζογλου, δικηγόρο του Βέμερ, και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έχει ήδη τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση 3 βαθμών για τη μη καταβολή του ληξιπρόθεσμου χρέους, ωστόσο δεν ενεργοποίησε άμεσα την ποινή. Αυτός είναι ο λόγος που ο Βέμερ με τον νομικό του εκπρόσωπο κατέθεσαν αίτηση άμεσης ενεργοποίησης της τιμωρίας, η οποία θα εκδικαστεί το μεσημέρι της Τετάρτης (28/3) στις 4.

Είναι ο δεύτερος σκόπελος, που καλείται να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός αν δεν βρεθεί ένας κώδικας επικοινωνίας με τον κ. Ατλαμάζογλου. Πάντως, δεν πρόκειται για κάποια ξαφνική εξέλιξη. Ήταν γνωστό ότι θα φτάσει στα άκρα ο Βέμερ και υπήρχε χρόνος ν’ αποφευχθούν τα πάντα.