ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

H ευκαιρία του Γιαννακόπουλου

Ήταν γνωστό ότι ο Αθλητικός Όμιλος μπαίνει στη διαδικασία εκλογικής διαδικασίας εντός Απριλίου, αφού στις 2 Μαΐου ολοκληρώνεται η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου που ήταν υποχρεωμένη να προκηρύξει τη διαδικασία. Η πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την οποία απηύθυνε ο Ερασιτέχνης έχει ημερομηνία τη 17η Απριλίου και σε περίπτωση μη απαρτίας την 25η του ίδιου μήνα....
H ευκαιρία του Γιαννακόπουλου

Ήταν γνωστό ότι ο Αθλητικός Όμιλος μπαίνει στη διαδικασία εκλογικής διαδικασίας εντός Απριλίου, αφού στις 2 Μαΐου ολοκληρώνεται η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου που ήταν υποχρεωμένη να προκηρύξει τη διαδικασία.

Η πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την οποία απηύθυνε ο Ερασιτέχνης έχει ημερομηνία τη 17η Απριλίου και σε περίπτωση μη απαρτίας την 25η του ίδιου μήνα. Μέσα στα θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Είναι πολύ νωρίς να προκύψουν υποψηφιότητες. Αν προκύψουν και δεν οδηγηθεί ο ΑΟ πάλι σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Η νέα διοίκηση, όποιας μορφής κι αν είναι, θα έχει να διαχειριστεί το χρέος των 3,6 εκατ. ευρώ που φαίνεται ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή. Στην παρούσα φάση το μοναδικό ενδιαφέρον επίσημης μορφής για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό είναι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι για τον Ερασιτέχνη.

Αν κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ενημέρωση περί προθέσεων (είναι νωρίς ακόμη πάντως) προκύπτει μία ευκαιρία για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να πάρει τον Αθλητικό Όμιλο στα χέρια του (χρήση σήματος, Λεωφόρου), δείχνοντας με ηχηρό τρόπο τις προθέσεις του και για την ΠΑΕ. Ο Ερασιτέχνης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, όπως και το ποδοσφαιρικό τμήμα, κι ενδεχόμενη τέτοια εξέλιξη θ’ αποτελέσει σωσίβιο για τον σύλλογο. Οι ημέρες ως τα μέσα του επόμενου μήνα, θα είναι κρίσιμες και στο μέτωπο του ΑΟ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H ευκαιρία του Γιαννακόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.