ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η εξήγηση για το «λευκό» του Παναθηναϊκού στην ψηφοφορία

Μέσω της σημερινής (25/6) ψηφοφορίας στη Super League, νέος πρόεδρος του συνεταιρισμού αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης (σ.σ. ήταν ο μοναδικός υποψήφιος), με τον Παναθηναϊκό να ρίχνει «λευκό» στην κάλπη. Η συγκεκριμένη ενέργεια από την πλευρά της «πράσινης» ΠΑΕ δεν ήταν απρόσμενη και το Sportime την είχε προαναγγείλει στο φύλλο της Δευτέρας (25/6). Στο «τριφύλλι» έχουν...
Η εξήγηση για το «λευκό» του Παναθηναϊκού στην ψηφοφορία

Μέσω της σημερινής (25/6) ψηφοφορίας στη Super League, νέος πρόεδρος του συνεταιρισμού αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης (σ.σ. ήταν ο μοναδικός υποψήφιος), με τον Παναθηναϊκό να ρίχνει «λευκό» στην κάλπη.

Η συγκεκριμένη ενέργεια από την πλευρά της «πράσινης» ΠΑΕ δεν ήταν απρόσμενη και το Sportime την είχε προαναγγείλει στο φύλλο της Δευτέρας (25/6).

Στο «τριφύλλι» έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μία αποστασιοποιημένη στάση. Μ’ αυτό τον τρόπο δείχνουν ότι δεν μπορούν και δεν τους επιτρέπεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, από τη στιγμή που βρίσκονται σε διαδικασία ιδιοκτησιακής αλλαγής.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν στον Παναθηναϊκό επιλέχθηκε η λύση του «λευκού», στις εκλογές για την ανάδειξη του διαδόχου του Γιώργου Στράτου στον προεδρικό θώκο της Λίγκας.

Ο Μπαταγιάννης νέος πρόεδρος της Super League

Οι καθοριστικές επαφές Παϊρόζ και το ζήτημα της ΑΜΚ

Κουντουριώτης: «Τεράστια ευκαιρία ο Παναθηναϊκός»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η εξήγηση για το «λευκό» του Παναθηναϊκού στην ψηφοφορία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.