ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κίνηση που δείχνει πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει τάξει μεγάλα πριμ στα πλέι οφ και το μυστικό είναι πως άπαντες θα «χρυσωθούν» στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που επιτευχθούν οι στόχοι.
Η κίνηση που δείχνει πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα

Εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει μία συζήτηση για το πώς ο Παναθηναϊκός είναι όλη τη χρονιά πρώτος στο πρωτάθλημα χωρίς να εντυπωσιάζει.

Έχει τη χειρότερη επιθετική συγκομιδή στο Βig 5 και τη χειρότερη διαφορά τερμάτων από όσους διεκδικούν τον τίτλο. Για κάποιους δεν παίζει και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά παρουσιάζει το πιο σταθερό σύνολο έως τώρα γιατί με μία λέξη είναι ομάδα.

Το καταλαβαίνει κανείς από τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Δύσκολα αντικρίζει κάποιος κάτι αντίστοιχο στους υπόλοιπους μεγάλους.

Υπάρχει και ένα τρανό παράδειγμα. Πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ, ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε για τα πριμ που θα πάρουν οι παίκτες τόσο σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου όσο και σε περίπτωση νίκης σε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Άλλο είναι το πριμ νίκης στα ντέρμπι, περίπου στο μισό τα χρήματα που θα λάβουν οι «πράσινοι» για νίκες με Άρη και Βόλο, ενώ εάν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα, όλοι θα «χρυσωθούν». Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε οι πάντες.

Αυτά τα πριμ δεν θα αφορούν μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όσοι το απαρτίζουν, αποφάσισαν πως ο καθένας έχει βάλει το λιθαράκι του για να είναι η ομάδα έως εδώ. Είτε μιλάμε για τους κηπουρούς στο «Γ. Καλαφάτης» είτε για τις καθαρίστριες, τους σεφ και όποιον άλλον εργάζεται στο κλαμπ και παρέχει τις υπηρεσίες του σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Επομένως, τα παραπάνω πριμ θα μοιραστούν στους πάντες. Προφανώς θα πάει αναλογικά η μοιρασιά. Δεν θα πάρει τα ίδια χρήματα το ποδοσφαιρικό τμήμα με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, αλλά σε περίπτωση επιτυχίας ο τραπεζικός λογαριασμός όλων θα αυξηθεί. Μία κίνηση που δείχνει πόσο καλό είναι το κλίμα και πόσο δεμένοι είναι άπαντες στο «τριφύλλι» στη μάχη για την επιστροφή στην κορυφή.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ