ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για τον Παναθηναϊκό

Ο χρόνος περνά και δεν αργεί η στιγμή που Αλαφούζος και Παϊρόζ θα κληθούν να τοποθετηθούν επίσημα, σχετικά με την πορεία του deal για την «πράσινη» ΠΑΕ.
Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για τον Παναθηναϊκό

Είναι λογικό στον κόσμο του Παναθηναϊκού να υπάρχει έντονη ανησυχία για τη μετάβαση στη νέα ιδιοκτησία. Ήταν τόσο ζημιογόνος η περίοδος Αλαφούζου, που η προοπτική εισόδου του Παϊρόζ φαντάζει ως η μοναδική σανίδα σωτηρίας. Και λέμε μοναδική, διότι άλλη επίσημη πρόταση στο τραπέζι, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν υπάρχει.

Επικρατεί σιγή, τελευταία, σχετικά με τις εξελίξεις; Ναι. Μόνο που αυτό δεν είναι ντε και καλά αρνητικό. Πρώτον, επειδή πλευρά του Πιεμπονγκσάντ δεν αναφερόταν ποτέ δημόσια για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Ακόμα και ότι η Deloitte ανέλαβε τον οικονομικό, λογιστικό και νομικό έλεγχο, δεν το μάθαμε από τους συνεργάτες του Ταϊλανδού. Και δεύτερον, επειδή παρόμοια deal δεν ολοκληρώνονται στο προσκήνιο, αλλά στο παρασκήνιο. Πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Όπως και να ‘χει, από την ώρα που δεν προκύπτει επίσημη ενημέρωση, η συζήτηση είναι θεωρητική. Στις 30 Ιουνίου εκπνέει το MoU μεταξύ Αλαφούζου-Παϊρόζ και αμφότεροι, καλούνται να προβούν στις απαραίτητες ανακοινώσεις. Τότε και μόνο τότε θα ξεκαθαριστούν τα πάντα. Εφόσον όλα έχουν κυλήσει ομαλά θα προχωρήσουν οι διαδικασίες παραλαβής-παράδοσης της ΠΑΕ στον Ταϊλανδό, μέσω της κάλυψης της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου στη Γ.Σ. της 6ης Ιουλίου. Εξάλλου, βρισκόμαστε εν αναμονή και της άφιξης του Πιεμπονγκσάντ στη χώρα μας. Στις τάξεις του Παναθηναϊκού, πάντως, υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση του deal.

Κωνσταντίνου: «Όλα κρίνονται στις 6 Ιουλίου»

«Πρασινίζει» ο Κάτσε!

Σε τρία στάδια τα εργομετρικά στον Παναθηναϊκό

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.