ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Κάτσε, Βέργο και Καμπετσή η αποστολή για την Ξάνθη!

Ειδικά ο 22χρονος επιθετικός, που είχε κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, φαινόταν έτοιμος. Όμως ο προπονητής του «τριφυλλιού» θέλει να τον εντάξει σταδιακά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η 20άδα αποτελείται από τους Διούδη, Κότσαρη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομάτη, Πούγγουρα, Κουλιμπαλί, Στάικο, Χρήστο Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Τζανδάρη, Μουνιέ, Εμμανουηλίδη και Σέχου. Εκτός πρεμιέρας...

Συντάκτης: Λάμπρος Γκαραγκάνης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ειδικά ο 22χρονος επιθετικός, που είχε κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, φαινόταν έτοιμος. Όμως ο προπονητής του «τριφυλλιού» θέλει να τον εντάξει σταδιακά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η 20άδα αποτελείται από τους Διούδη, Κότσαρη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομάτη, Πούγγουρα, Κουλιμπαλί, Στάικο, Χρήστο Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Τζανδάρη, Μουνιέ, Εμμανουηλίδη και Σέχου.

Εκτός πρεμιέρας έμεινε και ο Παντελάκης, παρά το γεγονός ότι είχε περισσότερες προπονήσεις. Ο Έργκους Κάτσε αντιμετώπισε μικροτραυματισμό μεσοβδόμαδα και κρίθηκε ανέτοιμος να προσφέρει απέναντι στους Ακρίτες. Γενικά το τελευταίο διάστημα ο Αλβανός μέσος δεν ήταν και πολύ καλά αγωνιστικά κι εκεί οφείλεται η μη συμμετοχή του ως βασικός και στο ματς με τον Λεβαδειακό πριν μία εβδομάδα (μπήκε αλλαγή στο 58’ αντί του Χατζηγιοβάνη).

Exit mobile version