Παναθηναϊκός Κουρμπέλης

Πόσα θα παίρνει στο εξής ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού

Η υπέρβαση ήταν δεδομένη και αναγκαία. Δεν θα μπορούσε να μείνει αλλιώς. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο 3,5 χρόνων έχοντας έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα είναι το μεγαλύτερο που δόθηκε επί Γιώργου Δώνη σε παίκτη.

Υπενθυμίζεται πως τη φετινή σεζόν ο Κουρμπέλης έπαιρνε 330.000 ευρώ και αυτό ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο στην ομάδα. Πρώτο αυτό του Αντονί Μουνιέ που είναι στις 380.000 ευρώ.

Η τροποποίηση στο συμβόλαιο του 26χρονου θα ξεκινήσει από τη φετινή σεζόν και ο Γιάννης Αλαφούζος θα βάλει βαθιά το χέρι. Πρωτόγνωρο για εκείνον από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να ρίξει το μπάτζετ και συνειδητά να απέχει.

Μετά το τέλος της φετινής σεζόν και για μία τριετία ο Κουρμπέλης θα γίνει πλουσιότερος περίπου κατά 1.500.000 ευρώ. Τον επόμενο χρόνο το συμβόλαιό του θα είναι στις 450.000 ευρώ και στη συνέχεια θα πάει στις 500.000 ευρώ.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό πως ο Παναθηναϊκός έκανε το κάτι παραπάνω και αποφάσισε να μη βάλει και ρήτρα αποδέσμευσης στον αρχηγό του, όπως είχε πράξει και με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Αυξήσεις θα γίνουν και σε άλλους, όμως, ανάλογο συμβόλαιο δεν θα δοθεί προφανώς σε κανέναν του τωρινού ρόστερ.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram