ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουντουριώτης στο Sportime: «Δεμένοι όσοι μείναμε»

Ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού, ο Χρήστος Κουντουριώτης, μιλάει αποκλειστικά στο Sportime για όλα. Ο 20χρονος εξτρέμ αναφέρεται στο δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών που έχουν παραμείνει στο «τριφύλλι», ενώ μιλάει για τον Νίκο Νταμπίζα, τον Γιώργο Δώνη και τις προσωπικές του επιδιώξεις ενόψει της νέας σεζόν. Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη...
Κουντουριώτης στο Sportime: «Δεμένοι όσοι μείναμε»

Ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού, ο Χρήστος Κουντουριώτης, μιλάει αποκλειστικά στο Sportime για όλα.

Ο 20χρονος εξτρέμ αναφέρεται στο δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών που έχουν παραμείνει στο «τριφύλλι», ενώ μιλάει για τον Νίκο Νταμπίζα, τον Γιώργο Δώνη και τις προσωπικές του επιδιώξεις ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη του Κουντουριώτη, στο Sportime που κυκλοφορεί το πρωί της Κυριακής (24/6) στα περίπτερα.

ΟΑΚΑ από του χρόνου και αν…

Παϊρόζ και Δώνης πάνε… πακέτο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουντουριώτης στο Sportime: «Δεμένοι όσοι μείναμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.