ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με το σταγονόμετρο και… βλέπουμε

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν προτίθεται να πληρώσει όλα όσα απαιτούνται, με τον κίνδυνο υποβιβασμού να παραμένει ορατός.
Με το σταγονόμετρο και… βλέπουμε

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι οριακή κι αυτή τη στιγμή ο κύριος υπεύθυνος, δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν προτίθεται να πράξει το αυτονόητο, βάζοντας το χέρι στην τσέπη. Με αποτέλεσμα, η βιωσιμότητα του συλλόγου να βρίσκεται στον «αέρα».

Όπως έχει επισημάνει ξανά το Sportime, ο μεγαλομέτοχος έχει αποφασίσει να πληρώσει μόνο τις πολύ έκτακτες υποχρεώσεις και σε καμία περίπτωση, δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει όλες τις οφειλές προς παίκτες, ξένα clubs, προπονητές και λοιπούς πιστωτές.

Μόνο που αυτό, δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό. Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα μέχρι τις 31 Μαρτίου, το «τριφύλλι» θα πρέπει να έχει παραδώσει στην ΕΠΟ το φάκελο για την αδειοδότησή του.

Με τα σημερινά δεδομένα, οι «πράσινοι» θα πρέπει να ελπίζουν σε… αλλαγή του κανονισμού (μόνο σίγουρο δεν θεωρείται κάτι τέτοιο), για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Καθότι ο προς παράδοση φάκελος, αναμένεται να έχει πάρα πολλές ελλείψεις!

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται έτοιμος να πάρει το ρίσκο και να… «παίξει» με την ενδεχόμενη πτώση της ομάδας στη Football League! Μόνο που η ιστορική ευθύνη της επικείμενης καταστροφής του σωματείου, θα τον βαραίνει για πάντα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με το σταγονόμετρο και… βλέπουμε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.