ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με το σταγονόμετρο και… βλέπουμε

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν προτίθεται να πληρώσει όλα όσα απαιτούνται, με τον κίνδυνο υποβιβασμού να παραμένει ορατός.
Με το σταγονόμετρο και… βλέπουμε

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι οριακή κι αυτή τη στιγμή ο κύριος υπεύθυνος, δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν προτίθεται να πράξει το αυτονόητο, βάζοντας το χέρι στην τσέπη. Με αποτέλεσμα, η βιωσιμότητα του συλλόγου να βρίσκεται στον «αέρα».

Όπως έχει επισημάνει ξανά το Sportime, ο μεγαλομέτοχος έχει αποφασίσει να πληρώσει μόνο τις πολύ έκτακτες υποχρεώσεις και σε καμία περίπτωση, δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει όλες τις οφειλές προς παίκτες, ξένα clubs, προπονητές και λοιπούς πιστωτές.

Μόνο που αυτό, δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό. Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα μέχρι τις 31 Μαρτίου, το «τριφύλλι» θα πρέπει να έχει παραδώσει στην ΕΠΟ το φάκελο για την αδειοδότησή του.

Με τα σημερινά δεδομένα, οι «πράσινοι» θα πρέπει να ελπίζουν σε… αλλαγή του κανονισμού (μόνο σίγουρο δεν θεωρείται κάτι τέτοιο), για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Καθότι ο προς παράδοση φάκελος, αναμένεται να έχει πάρα πολλές ελλείψεις!

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται έτοιμος να πάρει το ρίσκο και να… «παίξει» με την ενδεχόμενη πτώση της ομάδας στη Football League! Μόνο που η ιστορική ευθύνη της επικείμενης καταστροφής του σωματείου, θα τον βαραίνει για πάντα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός: Ήρθε για να δώσει λύσεις αλλά ο Βιτόρια είπε να φύγει

Παναθηναϊκός: Ήρθε για να δώσει λύσεις αλλά ο Βιτόρια είπε να φύγει

Ο Παναθηναϊκός θα το έβλεπε να έρθει πρόταση για αυτόν τον παίκτη προκειμένου να παραχωρηθεί

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Media: Η Ρένα στο Γουέμπλεϊ: Όταν η Βλαχοπούλου ταξίδεψε για τον Παναθηναϊκό

Η Ρένα στο Γουέμπλεϊ: Όταν η Βλαχοπούλου ταξίδεψε για τον Παναθηναϊκό

Η σπάνια φωτογραφία της Ρένας Βλαχοπούλου στο Γουέμπλεϊ το 1971, για τον Παναθηναϊκό και η ταινία για το ποδόσφαιρο «Η Ρένα είναι Οφ-Σάιντ».

Media
Specials: Όταν ο πιτσιρικάς Κατσουράνης «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα (vid)

Όταν ο πιτσιρικάς Κατσουράνης «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα (vid)

Ένα γκολ – 100 εκατομμύρια δραχμές – και μια νύχτα που έμεινε στην ιστορία της Παναχαϊκής

Specials
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Οι «υποψίες» για Μλαντένοβιτς!

Παναθηναϊκός: Οι «υποψίες» για Μλαντένοβιτς!

Στον Παναθηναϊκό κάηκαν στον χυλό στην περίπτωση Μπρινιόλι και τώρα με Μλαντένοβιτς φυσάνε και το... γιαούρτι!

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός: Ο Έλληνας που δεν παίζει πολύ αλλά δε φεύγει

Παναθηναϊκός: Ο Έλληνας που δεν παίζει πολύ αλλά δε φεύγει

Ο Παναθηναϊκός έχει Έλληνες παίκτες στο ρόστερ αλλά δεν έχει και την πολυτέλεια να τους χάσει, θα μείνει και αυτός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Το βίντεο από τη φάση με Ναν και Πουαριέ που έχει σκορπίσει θύελλα διαμαρτυριών

Παναθηναϊκός: Το βίντεο από τη φάση με Ναν και Πουαριέ που έχει σκορπίσει θύελλα διαμαρτυριών

Ο Παναθηναϊκός είναι έξαλλος με την απόφαση στη φάση με Ναν και Πουαριέ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Εφές 76-79: Έχασε δικό του παιχνίδι, έκανε το break η Εφές

Παναθηναϊκός – Εφές 76-79: Έχασε δικό του παιχνίδι, έκανε το break η Εφές

Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά σε όλο το ματς αλλά στο τελευταίο 5λεπτο έδωσε δικαιώματα και η Εφές ισοφάρισε σε 1-1

Μπάσκετ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός: Ο Παπαδημητρίου ψάχνει για παίκτες

Παναθηναϊκός: Ο Παπαδημητρίου ψάχνει για παίκτες

Ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά και παρά τα όσα έχουν ακουστεί, συζητήσεις κάνει κανονικά για το κλαμπ ο Γιάννης Παπαδημητρίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Συμβαίνει Τώρα: Φωτιά δίπλα στο εργοτάξιο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Φωτιά δίπλα στο εργοτάξιο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πυρκαγιά ξέσπασε δίπλα στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Πληροφορίες κάνουν λόγο για εστία σε χώρο με σκουπίδια ή παρακείμενη βιοτεχνία, με την Πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα στο σημείο.

Συμβαίνει Τώρα