ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μουνιέ: Απάντησε σε Μολό με «καρφί» για Τσάβι Ρόκα

Λίγο μετά το ξέσπασμα του Γιοάν Μολό στο Instagram θέση πήρε και ο Αντονί Μουνιέ. Για την ακρίβεια ο δεύτερος απάντησε στον συμπατριώτη του με ένα καρφί για την όλη κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι κρυφό ότι ο Τσάβι Ρόκα έχει χτίσει πια μία ισπανική παροικία. Ο Καταλανός τεχνικός, που άλλα έλεγε όταν...

Παναθηναϊκός Μουνιέ
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Λίγο μετά το ξέσπασμα του Γιοάν Μολό στο Instagram θέση πήρε και ο Αντονί Μουνιέ. Για την ακρίβεια ο δεύτερος απάντησε στον συμπατριώτη του με ένα καρφί για την όλη κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Τσάβι Ρόκα έχει χτίσει πια μία ισπανική παροικία. Ο Καταλανός τεχνικός, που άλλα έλεγε όταν ανέλαβε, έχει φροντίσει να δίνει δικαιώματα με τις επιλογές του. Και πάνω σε αυτό πάτησε και ο Μουνιέ αφήνοντας μία ξεκάθαρη σπόντα για τον Ρόκα.

«Ίσως να βάλεις το μήνυμά σου στα ισπανικά γιατί τώρα χρειάζεται να είσαι Ισπανός…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νυν παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης. Και έτσι όπως συμπεριφέρεται ο Ρόκα δύσκολα μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως έχει άδικο ο Μουνιέ.

Exit mobile version