ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπας και βρει μία άκρη

Τα μέτωπα των προσφυγών πολλά κι ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει λύσεις.

Συντάκτης: Χρήστος Δημόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η αφερεγγυότητα του Παναθηναϊκού στις πληρωμές έχει συνέπειες. Ήδη, η αφαίρεση τριών βαθμών από Βέμερ ήρθε και μέχρι τις 18 Απριλίου (τρεις ημέρες δηλαδή μετά το πρώτο επίσημο ματς του «τριφυλλιού» μετά τη διακοπή, κόντρα στον Ατρόμητο), ο σύλλογος θα πρέπει είτε να τα έχει βρει με τον παίκτη, είτε να τον έχει ξοφλήσει εντελώς. Πιθανότατα μετά το Πάσχα, θα γίνει μία ακόμα (εκτός απροόπτου η τελευταία) επαφή με τον Γερμανό, προκειμένου να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία.

Βέβαια, υπάρχει ακόμη μία υπόθεση προσφυγής του Γερμανού, η οποία αφορά την απλήρωτη εφορία του. Στα υπόλοιπα μέτωπα τώρα. Ο δικηγόρος Ζελελίδης είναι κοντά στη σύναψη συμφωνίας με τους «πράσινους» για τον Τελάντερ, ο οποίος φαίνεται ότι δέχεται κούρεμα στο 1/3 του ποσού που του οφείλεται. Γενικότερα, ο Δανός έχει δείξει μία συναινετική στάση απέναντι στην ΠΑΕ, κάτι που εν πολλοίς οφείλεται και στο νομικό του εκπρόσωπο.

Δύσκολη, παρά τη συγκατάθεση για αναβολές, παραμένει η περίπτωση του Εσιέν. Ο Αφρικανός αισθάνεται ταλαιπωρημένος από τις συνεχείς καθυστερήσεις, έφυγε κι απ’ την Περσίμπ της Ινδονησίας και πλέον, η στάση του αναμένεται να σκληρύνει κι άλλο. Αντίθετα, η άλλη υπόθεση της Άσπας Σουλούκου, ο Σεμπάστιαν Λέτο, κυνηγά πρώτα τα οφειλόμενα από το 2013. Με τις επαφές με το «τριφύλλι» να γίνονται σε καλό κλίμα. Ο Αργεντινός, ωστόσο, έχει οφειλόμενα κι από το πιο πρόσφατο πέρασμά του από την ομάδα. Και δεν θα παραιτηθεί, καθόλου εύκολα, από τη διεκδίκηση αυτών των χρημάτων.

Exit mobile version