ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νάγκι: Δεδομένη έχουν την επιστροφή του στην Πολωνία

Παναθηναϊκός και Ντόμινικ Νάγκι θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους από το καλοκαίρι και μετά. Η οψιόν αγοράς του δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί. Δεν πρόκειται για κάποιο νέο. Απλώς τώρα ήρθαν και οι Πολωνοί για να επιβεβαιώσουν τις εξελίξεις. Πολωνός δημοσιογράφος το Σάββατο (11/4) υποστήριξε πως «Είναι όλο και περισσότερο σίγουρο, ότι ο Ντόμινικ Ναγκι θα επιστρέψει...

Παναθηναϊκός Νάγκι
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παναθηναϊκός και Ντόμινικ Νάγκι θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους από το καλοκαίρι και μετά. Η οψιόν αγοράς του δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί.

Δεν πρόκειται για κάποιο νέο. Απλώς τώρα ήρθαν και οι Πολωνοί για να επιβεβαιώσουν τις εξελίξεις. Πολωνός δημοσιογράφος το Σάββατο (11/4) υποστήριξε πως «Είναι όλο και περισσότερο σίγουρο, ότι ο Ντόμινικ Ναγκι θα επιστρέψει στην Λέγκια Βαρσοβίας, επειδή ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει “κανένα ευρώ” για μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι».

Δεν είναι τυχαία, πάντως, η φράση που χρησιμοποιεί ο Πρζέμισλαβ Γκάιζλερ, ο οποίος στην ουσία έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του Sportime σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός δεν θα δώσει ούτε… ευρώ το καλοκαίρι για μεταγραφές.

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζεται πως το ίδιο ισχύει και για κάθε άλλον δανεικό. Δεν αποτελεί εξαίρεση ο Νάγκι. Τόσο ο Ανουάρ Τουχαμί όσο και ο Γκίας Ζαχίντ θα επιστρέψουν σε Βαγιαδολίδ και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα. Θα ήταν πολύ δύσκολο ούτως ή άλλως για το «τριφύλλι» να τους κρατήσει. Οι ρήτρες αγοράς τους ήταν πολύ υψηλές για τα δεδομένα του κλαμπ. Στη μετά κορονοϊού εποχή θα είναι απαγορευτικές.

 

Exit mobile version