ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Nέο καμπανάκι για Παναθηναϊκό από Στραματσόνι

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας διεκδικεί τα χρήματα που του οφείλονται
Nέο καμπανάκι για Παναθηναϊκό από Στραματσόνι

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα οικονομικής φύσεως για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά στην… ουρά των οφειλών προστέθηκε και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός οφείλει στον Ιταλό τεχνικό κοντά στις 580.000 ευρώ από τη στιγμή που λύθηκε η συνεργασία τους. Και μπορεί η σχέση του με τον Γιάννη Αλαφούζο να ήταν καλή, όμως, ο χρόνος περνάει και λύση στην οφειλή δεν έχει βρεθεί ως τώρα.

Κάπως έτσι σκέφτεται την προοπτική της προσφυγής. Ήδη μάλιστα έχει μιλήσει με Έλληνα δικηγόρο ο οποίος ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά ο Στραματσόνι θέλει ένα ποσό κοντά στις 170.000-180.000 ευρώ που αναλογούν στην εφορία και έχουν να κάνουν και με τη μη δέσμευση των λογαριασμών του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Nέο καμπανάκι για Παναθηναϊκό από Στραματσόνι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Μαρίνος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.