ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τύπος του Τίλμπουργκ για τη μουντιαλική Γαλλία! (video+pics)

Η Algemeen Dagblad αποφάσισε να έχει αθλητικό πρώτο θέμα, στο φύλλο της Δευτέρας (16/7), επιλέγοντας τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στους «τρικολόρ» και τους Κροάτες. «FORMIDABLE», ήταν ο τίτλος της με το γράμμα «O» στα χρώματα της γαλλικής σημαίας. «ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ», δηλαδή. Χρησιμοποιώντας το γνωστό ομώνυμο τραγούδι (ceci n’est pas une lecon) του Stromae. Στη...

Συντάκτης: Λάμπρος Γκαραγκάνης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Algemeen Dagblad αποφάσισε να έχει αθλητικό πρώτο θέμα, στο φύλλο της Δευτέρας (16/7), επιλέγοντας τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στους «τρικολόρ» και τους Κροάτες.

«FORMIDABLE», ήταν ο τίτλος της με το γράμμα «O» στα χρώματα της γαλλικής σημαίας. «ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ», δηλαδή. Χρησιμοποιώντας το γνωστό ομώνυμο τραγούδι (ceci n’est pas une lecon) του Stromae.

Στη σελίδα 3 της AD, όπου υπάρχει το ρεπορτάζ του τελικού της Μόσχας ο τίτλος είναι παράφραση του εθνικού μότο των Γάλλων Liberte, Egalite, Fraternite. Με την τελευταία λέξη, που σημαίνει αδελφοσύνη, ν’ αντικαθίσταται από το όνομα του Εμπαμπέ κι έτσι να σχηματίζεται το «Liberte, Egalite, Mbappe». Δηλαδή «Ελευθερία, Ισότητα, Εμπαπέ».

Exit mobile version