ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οικονόμου: «Μας επηρεάζει η διακοπή»

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις συνέπειες της διακοπής του πρωταθλήματος για τους ποδοσφαιριστές
Οικονόμου: «Μας επηρεάζει η διακοπή»

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι το βασικό ζητούμενο στα χείλη όλων των ποδοσφαιριστών. Αυτό είπε και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Οικονόμου σε δηλώσεις που έκανε μετά στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με την Σπάρτη.

Ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η διακοπή επηρεάζει αρνητικά τους ποδοσφαιριστές, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή των Λουτσιάνο και Μυστακίδη, αλλά και στα διοικητικά θέματα του συλλόγου.

Αναλυτικά μίλησε για:

– το φιλικό παιχνίδι με τη Σπάρτη: «Ήταν ένα φιλικό ματς και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα μαζί με τον κόουτς. Για εμάς ήταν ένα καλό φιλικό, γιατί προσπαθήσαμε να κερδίσουμε κάποια πράγματα εξαιτίας της διακοπής, ώστε να μην μας αφήσει πίσω. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα και αν θα αγωνιστούμε την επόμενη εβδομάδα».

– την αγωνιστική επάνοδο των Λουτσιάνο-Μυστακίδη: «Δόξα τω Θεώ, τα παιδιά γύρισαν. Ο Λουτσιάνο μετά από έξι μήνες, ενώ αγωνίστηκε και ο Μυστακίδης. Θέλουν το χρόνο τους, ειδικά ο Λουτσιάνο, για να μπουν σιγά σιγά στην ομάδα. Έχει καλύτερα πατήματα και θα μας βοηθήσουν γιατί είναι καλοί παίκτες. Εμείς τους περιμένουμε να μπουν ενεργά στην ομάδα μας».

– τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Σίγουρα μας επηρεάζει αρνητικά, γιατί είχαμε βρει τα πατήματά μας και δόξα τω Θεώ πηγαίναμε καλά. Παρόλο που στα δύο τελευταία ματς δεν κερδίσαμε, δείξαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν γίνεται να κάνουμε τώρα κάτι το διαφορετικό. Προετοιμαζόμαστε με τις προπονήσεις και τα φιλικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς, όταν αρχίσει το πρωτάθλημα».

– τα διοικητικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Δεν σχολιάζουμε κάτι, ούτε μπορούμε να πούμε κάτι για τα προβλήματα που υπάρχουν γενικά. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, κοιτάμε να είμαστε καλά στα αποδυτήρια μαζί με τον προπονητή, όπως και είμαστε. Αυτά είναι εξωαγωνιστικά προβλήματα και δεν θα αφορούν. Εμείς κοιτάμε να είμαστε καλά, κάθε φορά που παίζουμε να κερδίσουμε και ο Παναθηναϊκός να γυρίσει εκεί που του αξίζει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οικονόμου: «Μας επηρεάζει η διακοπή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.