Μία σημαντική εκκρεμότητα, όσον αφορά την κάλυψη της θέσης που άφησε κενή ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τακτοποιούν οι «πράσινοι». Ο Δώνης συμφώνησε με την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για την επόμενη διετία. Το προηγούμενο διάστημα το «τρένο» μέτρησε συνεχείς επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα, έχοντας δρομολογήσει ν’ απαντήσει στο τέλος...

Μία σημαντική εκκρεμότητα, όσον αφορά την κάλυψη της θέσης που άφησε κενή ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τακτοποιούν οι «πράσινοι». Ο Δώνης συμφώνησε με την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για την επόμενη διετία.

Το προηγούμενο διάστημα το «τρένο» μέτρησε συνεχείς επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα, έχοντας δρομολογήσει ν’ απαντήσει στο τέλος Μαΐου στην πρόταση που του έγινε. Ο Δώνης θα πιάσει δουλειά μαζί με το επιτελείο του Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα και Γιώργο Γεωργιάδη, σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας του συλλόγου και σ’ ένα μεταβατικό διάστημα όπου ο Γιάννης Αλαφούζος παραδίδει τη σκυτάλη στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και τους συνεργάτες του.

Ήταν Νοέμβριος του 2016 όταν συνδέθηκε το όνομά του ξανά με τους «πράσινους», μετά την απομάκρυνση Στραματσόνι. Τότε εργαζόταν στην Αλ Σαρτζάχ και το συμβόλαιό του ήταν δύσκολο να «σπάσει», με τον Ουζουνίδη τελικά στις αρχές Δεκεμβρίου να πιάνει δουλειά. Ωστόσο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Δώνη να φορέσει την πράσινη φόρμα που τόσο ήθελε, έχοντας υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό και ως παίκτης από το 1991 έως το 1996 με σημείο αναφορά την κούρσα και την ασίστ στον Βαζέχα στο έπος του Άμστερνταμ επί του Άγιαξ.

Ο Δώνης παρουσίασε έργο στην ΑΕΛ και στον Ατρόμητο, όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας περάσει από τους πάγκους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Την τελευταία πενταετία εργάστηκε δύο φορές στον ΑΠΟΕΛ, στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και στην Αλ Σαρτζάχ. Με προπονητή τον 49χρονο η ΑΕΛ πήρε το Κύπελλο του 2007 απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο Πανθεσσαλικό, με τον Νίκο Νταμπίζα να είναι ο αρχηγός εκείνης της ομάδας των «βυσσινί» που έγραψε ιστορία!