ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μόνο ως δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ»

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της έδρας
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μόνο ως δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε με ανακοίνωσή του τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως θα δηλωθεί το ΟΑΚΑ ως πρώτη έδρα. Μετά την επιστολή του Ερασιτέχνη για τους οικονομικούς όρους που θέτει για την Λεωφόρο, υπήρξαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα αποφάσιζε να δηλώσει το Ολυμπιακό στάδιο ως έδρα.

Το ΟΑΚΑ δηλώνεται βέβαια ως έδρα, αλλά πάντα ως δεύτερη μετά την Λεωφόρο, όμως αν υπάρξει αδιέξοδο στις συζητήσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, τότε τίποτα δεν αποκλείεται.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ διέψευσε επίσης πως έχει γίνει Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας πως θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Η ανακοίνωση:

«Μετά τη συνάντηση, που είχε ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Στάμος με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη την περασμένη Πέμπτη τους ενημέρωσε ότι οι αποφάσεις για τους οικονομικούς όρους που έθεσε ο Ερασιτέχνης θα παρθούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 13:58 έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η επιστολή του Ερασιτέχνη αναφορικά με τα τους οικονομικούς όρους που για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου τη σεζόν 2018-19 και τον τρόπο καταβολής των οφειλομενων για προηγούμενες χρήσεις.

Να θυμίσουμε ότι ο ερασιτέχνης θέλει για το οφειλόμενα ποσό των 590.000 ευρώ  την καταβολή του σε δόσεις μέχρι 31/12/2018  ή αν εξοφληθεί εφάπαξ να μειωθεί στις 500.000, δηλαδή να έχουμε έκπτωση 90.000 ευρώ. Όσον αφορά τη χρήση για τη νέα περίοδο ο Ερασιτέχνης αξιώνει το ποσό των 500.000 ευρώ.

Μεσολάβησε Σαββατοκύριακο, σήμερα Δευτέρα και βεβαίως δεν έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ για να συζητηθούν όλα αυτά και για να παρθεί απόφαση για χρήση του ΟΑΚΑ σαν έδρα της ομάδας τη νέα σεζόν. Κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει ο κ. Παναγιώτης Μπόμης, που είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Πώς προκύπτουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει και θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα το ΟΑΚΑ τη νέα περίοδο. Βέβαια όπως κάνει κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός δηλώνει σαν δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ».

Η Παιανία στην «εξίσωση» Παναθηναϊκού- Απόλλωνα

Χατζηγιοβάνης στο Sportime: «Δεν είμαστε αουτσάιντερ και θα φανεί»

Παναθηνα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τα 3 εκ. ευρώ στην Ίντερ για Βαγιαννίδη, έδειξαν την πρόθεση του Παναθηναϊκού!

Τα 3 εκ. ευρώ στην Ίντερ για Βαγιαννίδη, έδειξαν την πρόθεση του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πουλήσει φέτος τον Βαγιαννίδη. Ούτε ο Βαγιαννίδης θέλει να φύγει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Το άγχος του Βιτόρια είναι ο λόγος που δεν περιμένει τον Βλαχοδήμο

Παναθηναϊκός : Το άγχος του Βιτόρια είναι ο λόγος που δεν περιμένει τον Βλαχοδήμο

Έχει έννοια για τον παίκτη κάτω από τα δοκάρια o Ρουί Βιτόρια και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τον Αύγουστο…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μαξίμοβιτς : Ο Παναθηναϊκός, το 1,8 εκατ. ευρώ και η Γλυφάδα…

Μαξίμοβιτς : Ο Παναθηναϊκός, το 1,8 εκατ. ευρώ και η Γλυφάδα…

Έχει πολλούς λόγους ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς να μη θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό…

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός: Ο τερματοφύλακας που κλείνει και ο Μπάρκας

Παναθηναϊκός: Ο τερματοφύλακας που κλείνει και ο Μπάρκας

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι κοντά στην απόκτηση τερματοφύλακα, η φημολογία που έφερε Μπάρκα στο προσκήνιο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Έλληνες του εξωτερικού: Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος : Το παράδειγμα του Τζόλη!

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος : Το παράδειγμα του Τζόλη!

Το δρόμο του Τζόλη θέλει να ακολουθήσει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και να κάνει ένα γερό comeback στην καριέρα του.

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Ο Ιωαννίδης δεν σκοράρει και ο Σβιντέρσκι παραμένει… βασικός!

Ο Ιωαννίδης δεν σκοράρει και ο Σβιντέρσκι παραμένει… βασικός!

Οσο ο Ιωαννίδης δεν βρίσκει δίχτυα, ο Σβιντέρσκι έχει προβάδισμα για το πρώτο ματς με την Ρέιντζερς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Ντραγκόφσκι είναι αλλού και ο Παναθηναϊκός ψάχνεται!

O Ντραγκόφσκι είναι αλλού και ο Παναθηναϊκός ψάχνεται!

Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέει ο Ντραγκόφσκι στα πρώτα φιλικά και ο Παναθηναϊκός φέρνει βασικό τερματοφύλακα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Το πρόβλημα με Τσιριβέγια και Σιώπη…

Παναθηναϊκός : Το πρόβλημα με Τσιριβέγια και Σιώπη…

Η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού που έχει στο μυαλό του ο Ρουί Βιτόρια για τα ματς με τη Ρέιντζερς έχει ένα ζήτημα…

Ποδόσφαιρο
Μεταδόσεις: Παναθηναϊκός – Νόρτζελαντ: Το κανάλι του φιλικού!

Παναθηναϊκός – Νόρτζελαντ: Το κανάλι του φιλικού!

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός!

Μεταδόσεις