ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ σε Γιαννακόπουλο: «Καταβάλουμε 500χιλ. το χρόνο για τη Λεωφόρο»

Θέση αναφορικά με τα χρήματα που καταβάλει ετησίως ο Παναθηναϊκός για να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Λεωφόρου, πήρε μέσω ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, σημειώνοντας πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ενημερωμένος λανθασμένα. Η ανακοίνωση ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Οι άνθρωποι που ενημέρωσαν το κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφορικά με το ποσό που καταβάλει ετησίως η ΠΑΕ στον...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Θέση αναφορικά με τα χρήματα που καταβάλει ετησίως ο Παναθηναϊκός για να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Λεωφόρου, πήρε μέσω ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, σημειώνοντας πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ενημερωμένος λανθασμένα.

Η ανακοίνωση ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Οι άνθρωποι που ενημέρωσαν το κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφορικά με το ποσό που καταβάλει ετησίως η ΠΑΕ στον ερασιτέχνη για να χρησιμοποιεί το γήπεδο ”Απόστολος Νικολαΐδης” τον ενημέρωσαν λανθασμένα. Στην ομιλία του στις εκλογές του Ερασιτέχνη υποστήριξε ότι το ποσό που καταβάλει η ΠΑΕ ανέρχεται στα 50.000 ευρώ ετησίως. Η πραγματικότητα είναι ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει μισθώσει το χώρο από το 2013 και καταβάλει ετησίως στον ερασιτέχνη περισσότερα από 500.000 ευρώ για να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Λεωφόρου».

Exit mobile version