ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάλι καλά που υπάρχει κι η διακοπή

Το αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού καλείται να μείνει συγκεντρωμένο, τη στιγμή που τα σενάρια υποβιβασμού διαδίδονται, πλέον, μαζικά.
Πάλι καλά που υπάρχει κι η διακοπή

Όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, εσχάτως, είναι αδύνατο να μην επηρεάζουν ποδοσφαιριστές και προπονητές στην ομάδα. Από τη μία υπάρχει το ενδιαφέρον Γιαννακόπουλου-funds για την ΠΑΕ κι από την άλλη, ο… σιωπηλός Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος καλείται να πληρώσει για να μην καταρρεύσει ο σύλλογος.

Εάν πριν λίγο καιρό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έπρεπε να κρατάει μία φορά συγκεντρωμένους τους παίκτες του, τώρα πρέπει να τους κρατάει δέκα. Μέσα σ’ ένα «άρρωστο» περιβάλλον, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να κλείσουν τ’ αυτιά τους και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά.

Πάντως, ίσως η διακοπή του πρωταθλήματος να έχει βοηθήσει, υπό αυτή τη σκοπιά τον Παναθηναϊκό. Φανταστείτε η ομάδα να διεκδικούσε την πέμπτη θέση και καθημερινά, άπαντες, να άκουγαν για υποβιβασμούς, αφαιρέσεις βαθμών, χρεοκοπίες και τα συναφή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάλι καλά που υπάρχει κι η διακοπή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.