ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Όλοι εκεί»

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση για τη συζήτηση που θα λάβει χώρα το βράδυ της Τετάρτης (28/3) στο Κλειστό της Λεωφόρου, με θέμα συνάθροισης του κόσμου του Παναθηναϊκού το αβέβαιο μέλλον αναφορικά με την παραμονή του «τριφυλλιού» στη Super League. Η ΠΣ στηρίζει το κάλεσμα των οργανωμένων. Αναλυτικά: «Στηρίζουμε και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Θύρας...
Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Όλοι εκεί»

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση για τη συζήτηση που θα λάβει χώρα το βράδυ της Τετάρτης (28/3) στο Κλειστό της Λεωφόρου, με θέμα συνάθροισης του κόσμου του Παναθηναϊκού το αβέβαιο μέλλον αναφορικά με την παραμονή του «τριφυλλιού» στη Super League.

Η ΠΣ στηρίζει το κάλεσμα των οργανωμένων. Αναλυτικά: «Στηρίζουμε και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Θύρας 13 και καλούμε με τη σειρά μας όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να παρευρεθεί την Τετάρτη 28/3 και ώρα 21:00 στον Τάφο του Ινδού, με σκοπό όλοι μαζί να σταματήσουμε τον διασυρμό του συλλόγου. Όλοι εκεί! Ο Παναθηναϊκός μάς χρειάζεται!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Όλοι εκεί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.