Παναθηναϊκός δωρεάν φαγητό

Σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις έχει προχωρήσει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους συμπολίτες μας. Η μία ήταν η απόφασή του να δίνει 60 μερίδες φαγητού δωρεάν σε πολίτες του Δήμου Κρωπίας. Η δεύτερη ήταν ότι υιοθετεί για έναν χρόνο τον Ξενώνα Φιλοξενείας Γυναικών Θυμάτων βίας. Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) έκανε ειδικό...

Σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις έχει προχωρήσει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους συμπολίτες μας. Η μία ήταν η απόφασή του να δίνει 60 μερίδες φαγητού δωρεάν σε πολίτες του Δήμου Κρωπίας. Η δεύτερη ήταν ότι υιοθετεί για έναν χρόνο τον Ξενώνα Φιλοξενείας Γυναικών Θυμάτων βίας.

Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) έκανε ειδικό αφιέρωμα στην πρώτη πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού. Αυτό τον καιρό αναδεικνύει την κοινωνική δράση των συλλόγων στην εποχή του COVID-19 και επέλεξε μεταξύ άλλων να προβληθεί και αυτή η ενέργεια που κάνει ο Παναθηναϊκός σε καθημερινή βάση.

Υπενθυμίζεται πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι μάγειρες του «τριφυλλιού» μαγειρεύουν κανονικά. Απλώς αντί να τρώνε τα γεύματα οι παίκτες, 60 μερίδες φαγητού παραδίδονται σε πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για τα απολύτως απαραίτητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συνεχίζοντας τις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα την παρασκευή δωρεάν φαγητού που θα διατίθεται από το Δήμο Κρωπίας σε συμπολίτες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Σήμερα το μεσημέρι στο «Γ. Καλαφάτης» ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης και ο εμπορικός διευθυντής της κ. Μανώλης Ματσαδές υποδέχθηκαν την Αντιδήμαρχο Κορωπίου κα. Ελένη Αδάμ και την προϊστάμενη της κοινωνικής υπηρεσίας και των κοινωνικών δομών του Δήμου Κρωπίας κα. Παναγιώτα Κοτζιά, υπογραμμίζοντας ότι μοναδικός στόχος της ενέργειας είναι να δώσει χείρα βοηθείας στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. #ΜένουμεΣπίτι μας και μαγειρεύουμε! Οι μάγειρες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνουν επί καθημερινής βάσεως -στο προπονητικό μας κέντρο «Γ. Καλαφάτης»- να μαγειρεύουν 60 μερίδες φαγητού (κυρίως γεύμα, σαλάτα, ψωμί, φρούτο) και στη συνέχεια ο Δήμος Κρωπίας παραλαμβάνει τα σκευάσματα από το προπονητικό κέντρο και τα διανέμει σε συμπολίτες μας που έχουν βιοποριστική ανάγκη. Όλες οι ενέργειες γίνονται με την πλήρη τήρηση των σχετικών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και έχοντας ειδική αδειοδότηση για να λειτουργεί η κουζίνα στο προπονητικό κέντρο και να μετακινούνται οι απαιτούμενοι υπάλληλοι. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σταματάει εδώ το κοινωνικό της έργο! Εφέτος στείλαμε ισχυρό μήνυμα κατά του ρατσισμού σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων με τη δωρεάν είσοδό στο γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια των προσφύγων και των μεταναστών, βρεθήκαμε ακόμα και στα σπίτια των ατόμων με ειδικές ανάγκες για να τα μεταφέρουμε δωρεάν στο γήπεδο, προσφέραμε δωρεάν εισιτήρια σε εκατοντάδες ανέργους. Και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο! #Panathinaikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις